Vergelijk 2.418.254 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Huawei onthult volgende vlaggenschip op 27 maart

Nieuws Huawei onthult volgende vlaggenschip op 27 maart
Door ,

Eind februari gaat Huawei geen nieuwe high-end smartphone presenteren. De Chinese fabrikant kiest voor een later tijdstip, namelijk eind maart. Wat de toestellen exact meekrijgen en wanneer deze in de schappen liggen, is nog niet duidelijk.

Huawei komt eind februari wel naar Mobile World Congress, maar gaat daar niet zijn volgende high-end toestellen uit de doeken doen. Volgens Android Central worden de aankomende Huawei P11 of P20-toestellen in Parijs gepresenteerd op 27 maart. De Chinese smartphonemaker heeft dat duidelijk gemaakt door middel van een uitnodiging, welke is verstuurd naar een aantal Engelstalige blogs.

Het lijkt er op dat de nieuwe toestellen de naam Huawei P11 en Huawei P11 Plus meekrijgen. De toestellen zijn naar verluidt voorzien van een driedubbele camera achterop met opgeteld 40-megapixels. Volgens geruchten kan deze primaire camera beelden 5 keer dichterbij halen zonder verlies van kwaliteit. Lenzen zijn hoogstwaarschijnlijk ook dit jaar van Leica. Wat de Huawei P11-toestellen verder meekrijgen, wordt eind maart duidelijk.

Mobile World Congress

Huawei komt dus wel naar Barcelona, maar gaat daar geen vlaggenschip onthullen. De fabrikant gaat tijdens het grootste smartphone-evenement ter wereld waarschijnlijk andere mobiele tech aankondigen. De smartphonemaker gaat zijn toestellen dan ook later dan onder andere Samsung introduceren. De Zuid-Koreaanse concurrent van Huawei doet op 25 februari zijn volgende vlaggenschip, de Galaxy S9 uit de doeken.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden