Vergelijk 2.416.886 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Huawei houdt 25 februari persconferentie voorafgaande MWC 2018

Nieuws Huawei houdt 25 februari persconferentie voorafgaande MWC 2018
Door ,

Eind volgende maand komt ook Huawei naar Mobile World Congress in Barcelona. De Chinese fabrikant gaat daar hoogstwaarschijnlijk zijn Huawei P11 en Huawei P11 Plus uit de doeken doen.

Huawei heeft uitnodigingen verstuurd waarin de fabrikant duidelijk maakt een persconferentie te houden op 25 februari. Voorafgaande het Mobile World Congress kunnen we dus nieuwe smartphones verwachten, hoogstwaarschijnlijk gaat het om de Huawei P11 en Huawei P11 Plus. Richard Yu, de directeur van Huawei, is op deze zondag verantwoordelijk voor het verhaal van de Chinese smartphonemaker. Hopelijk heeft de beste man zijn Engels een beetje bijgespijkerd in de afgelopen maanden.

Het gebrekkige Engels van Yu betekent echter absoluut geen gebrekkige tech van Huawei. We verwachten dit jaar verbeterde AI-features, een driedubbele camera achterop en een beeldscherm dat zo goed als de hele voorkant vult voor de nieuwe topstukken van het bedrijf. Met naar verluidt maar liefst 40-megapixels schiet het toestel scherpere foto's dan ooit. Met de camera zou maar liefst 5 keer kunnen worden ingezoomd zonder verlies van kwaliteit. Lenzen zijn hoogstwaarschijnlijk ook dit jaar van Leica.

Huawei

Een presentatie van de nieuwe vlaggenschepen wordt echter niet bevestigd in de verstuurde uitnodiging. Of de nieuwe vlaggenschepen in Barcelona kunnen verwachten, is dan ook nog niet zeker. Afgelopen jaar presenteerde Huawei de P10 en P10 Plus tijdens het grootste smartphone-evenement ter wereld. Naar verwachting zien we daarom ook dit jaar daar de nieuwe topstukken verschijnen. Een andere mogelijke presentatiedatum zou volgens betrokken bronnen in de maand april vallen.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden