Vergelijk 3.298.088 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nieuwe HTC codenamen uitgelekt

Door ,

Er is vandaag een collectie codenamen voor mogelijke nieuwe HTC-toestellen uitgelekt. Een normaal gesproken goed ingelichte blogger beweert deze namen te hebben bemachtigd.

Nadat we u gisteren nog een uitgebreid overzicht van het HTC-jaar tot nu toe boden, kunnen we vandaag al weer vrolijk doorgaan met speculeren over nieuwe toestellen. Op Twitter verschenen namelijk de volgende berichten:

HTC Codenamen

Zoals vaker bij codenamen van HTC-toestellen, wordt er met thema's gewerkt. Toestellen waarvan de naam onder hetzelfde thema vallen, hebben normaal gesproken iets met elkaar te maken, zoals hetzelfde besturingssysteem. Dat biedt ruimte voor speculaties.

Eerder werd namelijk al bekend dat de HTC Mozart een Windows Phone 7-telefoon zal gaan worden. Onder het thema 'muziek' (of 'dans') kunnen we voorts ook HTC Salsa, HTC Swing, HTC Maestro en HTC Tango scharen, wat leidt tot de aanname dat deze toestellen ook op Windows Phone 7 zullen draaien.

De overige genoemde codenamen, HTC Motion, HTC Blitz, HTC Sage en HTC Vienna, zijn niet direct onder één thema te plaatsen, in ieder geval niet onder hetzelfde muziekthema. Het enige wat hieruit afgeleid kan worden is dat deze toestellen niet op Windows Phone 7 gaan draaien, maar op Android.

Nu is het natuurlijk afwachten in hoeverre deze geruchten kloppen en in hoeverre we meer van deze namen gaan horen. Het zijn immers codenamen en die komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de uiteindelijke naam van het toestel. We zijn benieuwd!

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden