Vergelijk 3.477.333 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

BlackBerry Bold en Curve maandag weer verkrijgbaar

Door ,

Afgelopen dinsdag werd bekend dat er technische problemen waren met de BlackBerry Bold en Curve toestellen die door T-Mobile werden aangeboden. T-Mobile heeft vandaag aangegeven dat het probleem is opgelost en de toestellen vanaf maandag weer verkrijgbaar zullen zijn.

Het probleem was dat de T-Mobile klanten met een BlackBerry Bold of een BlackBerry Curve die gebruik maakten van het flat-fee data abonnement, toch moesten betalen voor hun dataverkeer.

Volgens T-Mobile is dit probleem ontstaan doordat de Betreffende BlackBerry toestellen waren voorzien van de verkeerde APN instellingen en hierdoor verbinding maakten met access points die niet tot het flat-fee netwerk behoren.

Henny van der Heiden, woordvoerder van T-Mobile wist te melden dat eigenaren van de BlackBerrytoestellen via de servicebooks de juiste instellingen toegestuurd zullen krijgen. Hierna zal het dataverkeer weer over het juiste APN worden gestuurd. Het stopzetten van de verkopen eerder deze week was een voorzorgsmaatregel, nu het probleem is verholpen zullen de toestellen maandag weer gewoon te krijgen zijn.

bron: MobileCowboys.nl

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden