Vergelijk 2.581.000 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Groot deel line-up Moto 2018-toestellen bekend

Nieuws Groot deel line-up Moto 2018-toestellen bekend
Door ,

Lenovo brengt ook dit jaar nieuwe Motorola Moto-toestellen naar Nederland. Een groot deel van deze aankomende toestellen verschijnt nu al in beeld. Het is erg vroeg voor afbeeldingen en specificaties van nieuwe Moto-toestellen.

Afgelopen jaar belandde de complete Moto line-up van 2017 in mei op straat. Ook dit jaar blijven de aankomende Motorola Moto-toestellen geen geheim. Deze week komen we namelijk meer te weten over de Moto E, G, X en Z-lijn van 2018. Het gaat om zowel specificaties en afbeeldingen die een accuraat beeld schetsen over wat de Moto-toestellen ons dit jaar te bieden hebben. Een render van de Moto E5 verscheen gisteren al online. Vandaag komen we meer over de Moto G6, Moto G6 Plus, Moto G6 Play, Moto X5, Moto Z3 en Moto Z3 Play te weten.

Moto G6-lijn

Afgelopen jaar onthulde Lenovo de Moto G5 en Moto G5 Plus tijdens het Mobile World Congress. Beide toestellen krijgen dit jaar een vervolg met betere hardware onder de motorkap. De aankomende Moto G6 krijgt naar verluidt een 5,7 inch-beeldscherm met een resolutie van 1080 bij 2160 pixels, een 2:1-beeldverhouding dus. Onder de motorkap ligt een 3000 mAh batterij, Snapdragon 450-chipset in combinatie met 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslagruimte. Achterop het instaptoestel zit een dubbele camera, bestaande uit een 12- en 5-megapixelsensor. Voorop een 16-megapixelcamera met flitser.

Moto G6 Moto G6 Plus Moto G6 Play

De Moto G6 Plus krijgt een groter beeldscherm van 5,9 inch met dezelfde resolutie en beeldverhouding als zijn kleine broertje. Verder is de hardware onder de motorkap net wat beter. Naast een Snapdragon 630-chipset krijgt het toestel 3, 4 of zelfs 6 GB werkgeheugen mee. Er komen dus verschillende uitvoeringen. Achterop zit een vergelijkbare dubbele 12- en 5-megapixelcamera. Ook de 16-megapixel frontcamera zien we terug op de Plus-variant van de Moto G6. 

De vingerafdrukscanner zit bij beide Moto G6-toestellen onder het beeldscherm. Deze is wel minder dik dan vorig jaar. De Moto G6 moet vanaf 250 euro beschikbaar komen, terwijl de Moto G6 Plus tussen de 300 en 350 euro gaat kosten. Verder komt Lenovo met de Motorola Moto G6 Play, een instaptoestel met 5,7 inch-beeldscherm met 18:9-verhouding en HD+-resolutie. De 4000 mAh batterij van dit toestel zal de smartphone maar liefst 2 volle dagen van energie voorzien. We verwachten de presentatie van de Moto G6-toestellen tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, dat 26 februari van start gaat.

Moto X5

Dan is er de Moto X5, welke de opvolger wordt van de Moto X4. Het toestel krijgt een 5,9 inch-beeldscherm met flinterdunne schermranden. Ook loopt het scherm door naar de bovenkant van het toestel, met een uitsparing voor de speaker en camera's. Daarmee heeft de Moto X5 wel wat weg van de huidige iPhone X, dat over een soortgelijk beeldscherm beschikt.

Zowel voor- als achterop krijgt de smartphone een dubbele camera mee. Om hoeveel megapixelsensoren het gaat, is momenteel niet bekend. Achterop is ook de vingerafdrukscanner te vinden, deze zit namelijk verwerkt in het Moto-logo. Het toestel gaat vermoedelijk tussen de 350 en 400 euro kosten en wordt naar verluidt in de zomer gepresenteerd.

Moto X5

Moto Z-lijn

Ook vlaggenschepen ontbreken niet aan de Motorola Moto-lijn van 2018. Het gaat om de Moto Z3 en Moto Z3 Play, welke de Moto Z2 Force en Moto Z2 Play opvolgen. Beide smartphones worden verwacht met een flink 6 inch-beeldscherm dat bijna de hele voorkant van de toestellen vult. Een vingerafdrukscanner is niet zichtbaar, en daarom zit deze naar verwachting verwerkt onder het beeldscherm. Het design van de Moto Z3 Play ziet er, uitgaande van de afbeelding, behoorlijk premium uit. De uitstekende camerabult ziet er echter minder premium uit.

Moto Z3 Play

Onder de motorkap van de Moto Z3 en Moto Z3 Play moet een Snapdragon 845-chispet komen, waarschijnlijk gecombineerd met 6 GB werkgeheugen. De toestellen kunnen worden gebruikt in combinatie met Moto Mods. Lenovo belooft tot slot een 'Smart Camera', die waarschijnlijk voor betere foto's gaat zorgen. We verwachten de presentatie van de Moto Z-lijn deze zomer.

Lek

Droid Life publiceerde gisteren de informatie en bijbehorende afbeeldingen van de aankomende Moto-toestellen. De informatie komt erg vroeg naar buiten. Onze betrouwbare journalist Evan Blass meent dat het zelfs schadelijk kan zijn voor Motorola. Hij zegt ook dat de gelekte renders echt zijn. Wat Lenovo dit jaar in de pijplijn heeft zitten, laat momenteel dan ook weinig over aan de verbeelding. Toch is bovenstaande informatie nog niet door de fabrikant bevestigd.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden