Vergelijk 2.380.785 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

De nieuwe features van Android 8.0 Oreo voor de Huawei P10

Nieuws De nieuwe features van Android 8.0 Oreo voor de Huawei P10
Door ,

De change-log van Android 8.0 Oreo voor de Huawei P10 geeft vandaag duidelijkheid over de features die binnenkort beschikbaar komen voor het toestel. Onder andere een zwevende navigatiebalk en een prullenbak voor afbeeldingen staan op het programma voor de Huawei P10-toestellen.

Huawei voorziet een aantal van zijn smartphones naar de nieuwe versie van Android 8.0 Oreo. De Huawei P10 en Huawei P10 Plus zijn als eerste aan de beurt. Oreo brengt vernieuwingen met zich mee, waaronder de picture-in-picture-modus en notificatiestippen. Ook Huawei brengt nieuwe features naar de nieuwste versie van EMUI 8.0. Deze gebruikersschil bovenop Android 8.0 Oreo wordt momenteel getest door een kleine groep bètatesters en komt op korte termijn beschikbaar. Hieronder de zogenaamde change-log van Android 8.0 Oreo voor de Huawei P10.

Change-log Oreo Huawei P10

De Chinese smartphonefabrikant brengt een zwevend navigatiebalk naar de Huawei P10-toestellen. Deze balk zweeft boven elke app met daarin snelkoppelingen naar de meestgebruikte apps. Standaardapps zoals Contacten en Mail laten gebruikers nu contactgegevens synchroniseren met LinkedIn. Ook de Gallerij-app is verbeterd. De app krijgt een prullenbank, waarin verwijderde foto's dertig dagen worden bewaard voordat ze definitief van de telefoon verdwijnen. Tot slot kunnen Huawei P10-toestellen met ingang van het nieuwe OS verbinding maken met twee bluetooth-apparaten.

Huawei

Eind februari tijdens MWC 2017 onthulde Huawei zijn Huawei P10-toestellen. Dit jaar krijgen de toestellen een vervolg. Het gaat naar verluidt om de Huawei P20 en Huawei P20 Plus. De Chinese smartphonemaker voorziet eerder uitgegeven toestellen in de loop van het eerste kwartaal van 2018 van Android 8.0 Oreo en EMUI 8.0, zodat deze helemaal up-to-date zijn. In de loop van de komende maanden zullen de Huawei Mate 9 en Huawei P10 Lite volgen.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden