Vergelijk 2.745.361 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG brengt geen smartphones meer uit volgens vast schema

Nieuws LG brengt geen smartphones meer uit volgens vast schema
Door , - 1 reactie

De Zuid-Koreaanse fabrikant LG heeft het een beetje gehad met het volgen van anderen. De innovatieve smartphone-maker gaat wat het uitbrengen van nieuwe toestellen betreft haar eigen plan trekken.

Ieder jaar is ongeveer hetzelfde opgebouwd wat betreft smartphone-releases. Er zijn ongeveer 3 grote beurzen waar smartphones worden aangekondigd die ook naar Europa komen. Een groot deel van de fabrikanten heeft op ieder van deze beurzen een toestel om aan te kondigen. Dat betekent dat het af en toe voorkomt dat een toestel iets sneller wordt afgemaakt dan goed is. Dit zorgt er ook voor dat een nieuw toestel niet heel veel anders is dan diens voorganger. Daarom gaat LG het vortaan anders doen.

LG topman Cho Sung-Jin liet in een persconferentie in Las Vegas weten dat LG voortaan smartphones uitbrengt als het daar tijd voor is. Met andere woorden, LG heeft er geen zin meer in om smartphones te presenteren met als belangrijkste reden dat anderen dat op dat moment ook doen. Het bedrijf gaat dus een eigen plan trekken per smartphone: als een toestel klaar is, wordt het gepresenteerd. LG wil er hiermee voor zorgen dat hun smartphones echt helemaal af zijn voordat ze gepresenteerd worden. De LG G6 werd vorig jaar gepresenteerd in 3 varianten voor 3 continenten, allemaal met belangrijke verschillen.

Completere line-up

Verder liet Cho nog weten dat LG van plan is om nieuwe varianten van bestaande smartphones uit te brengen in plaats van geheel nieuwe toestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een LG V30+ of een LG G6 Compact. Op deze manier kan het bedrijf blijven innoveren zonder compromis, een innovatie kan volledig worden doorontwikkeld voordat deze geïmplementeerd wordt. Hopelijk komen er de komende jaren verschillende kampioenen uit de stal van LG.

(via)

LG G6 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
hollandsnieuwe 24 mnd 1500 1500 € 19,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 500 € 22,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 200 1000 € 25,00 € 0,- Bekijken
Telfort 24 mnd 150 5000 € 28,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 12 mnd onbeperkt 1000 € 37,00 € 0,- Bekijken
Ben 24 mnd 100 1000 € 18,50 € 0,- Bekijken
Alle LG G6 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden