Vergelijk 2.685.963 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Evan Blass verklapt komst HTC U11 Eye(s)'

Nieuws 'Evan Blass verklapt komst HTC U11 Eye(s)'
Door ,

Volgende week lijkt HTC een nieuwe smartphone te gaan onthullen. Het gaat om een toestel met een dubbele frontcamera, die momenteel bekend staat als HTC U11 Eye(s). Deze naam kan mogelijk afwijken.

HTC lijkt na het weekeinde een nieuwe, kwalitatieve midranger te gaan onthullen. Evan Blass publiceerde vandaag namelijk renders van een smartphone die als HTC U11 Eye(s) bekend staat, een toetel dat zijn naam dankt aan de HTC Desire Eye van drie jaar geleden. Volgens de telecomjournalist zien we het toestel na het weekeinde verschijnen. In Azië zou HTC al uitnodigingen hebben verstuurd voor een aankomende presentatie.

HTC U11 Eye HTC U11 Eye HTC U11 Eye

De smartphone krijgt een 6 inch-beeldscherm met een resolutie van 2160 bij 1080 pixels. Onder de motorkap moet de Snapdragon 652-chipset in combinatie met 4 GB werk- en 64 GB opslaggeheugen te vinden zijn. De batterij lijkt met 3930 mAh behoorlijk groot te worden. Aan de voorkant krijgt de HTC U11 Eye(s), of hoe het toestel uiteindelijk gaat heten, een dubbele frontcamera mee. Iconen zichtbaar op het beeldscherm van de bovenstaande smartphone, zijn afgerond. HTC lijkt dus het design van iconen of zijn complete gebruikersschil te hebben vernieuwd.

Presentatie

Op 15 januari moet het toestel worden onthuld. De Taiwanese smartphonemaker zou media een uitnodiging hebben verstuurd waarbij het woord 'eye' wordt benadrukt. HTC introduceerde afgelopen jaar ook kort na afloop van CES nieuwe toestellen. Halverwege januari 2017 onthulde de smartphonemaker namelijk zijn HTC U Ultra en HTC U Play

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden