Vergelijk 2.392.436 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Persrenders aankomende Alcatel 3c gelekt

Nieuws Persrenders aankomende Alcatel 3c gelekt
Door ,

De fabrikant van Alcatel-toestellen, TCL, heeft de aankomende smartphones van het merk al bekend gemaakt. Eind februari kunnen we nog een smartphone van Alcatel verwachten dat een scherp prijskaartje meekrijgt.

Uiteraard gaan we dit jaar niet alleen maar vlaggenschepen zien. Fabrikanten zoals Alcatel bieden doorgaans goede smartphones aan voor een scherpe prijs. Ook dit jaar gaat de smartphonemaker nieuwe toestellen onthullen. We krijgen eind februari de Alcatel 5, Alcatel 3v en Alcatel 1x te zien tijdens het Mobile World Congress dat jaarlijks plaatsvindt in Barcelona. Zo heeft TCL bevestigd tijdens CES. Daarnaast werkt de fabrikant ook aan de Alcatel 3c, waarvan nu persrenders zijn gelekt.

Alcatel 3c

Het toestel krijgt een beeldscherm met 18:9, of gewoon 2:1-verhouding mee. Verder verwachten we een MediaTek MT8321-chipset in combinatie met 1 GB werk- en 16 GB opslaggeheugen onder de motorkap. Het beeldscherm is het meest opvallend; de smartphone kan rekenen op een 6 inch-scherm met een resolutie van 1440 bij 720 pixels. Een flinke batterij van 3000 mAh voorziet de smartphone van energie.

Scherpe prijs

Het ontwerp van de smartphone ziet er premium uit, zeker voor een toestel een prijskaartje zoals deze. Naar verluidt gaat de Alcatel 3c namelijk 120 euro kosten. De fabrikant geeft de smartphone de vorige versie van Android mee, Android 7.0 of 7.1 Nougat om precies te zijn. Of het toestel op een update naar Oreo kan rekenen, is momenteel niet bekend. Alcatel voorziet voordelige smartphones doorgaans niet van Android-updates na uitgave.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden