Vergelijk 2.027.879 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Website LG verwijst naar komst LG G7 met Quick Charge 4.0

Nieuws Website LG verwijst naar komst LG G7 met Quick Charge 4.0
Door ,

Na de LG G6 van het afgelopen jaar werkt de smartphonemaker aan een vervolg van het prachtige toestel. In tegenstelling tot wat we eerder deze maand lazen, moet de smartphone gewoon de naam ‘LG G7’ meekrijgen. Zo vermeldt LG het toestel in ieder geval op zijn Britse website.

LG werkt toe naar de presentatie en natuurlijk ook de release van een nieuw vlaggenschip. Het toestel moet de LG G6 van afgelopen jaar opvolgen en zou mogelijk een andere naam meekrijgen. Dat lijkt nu toch niet het geval te zijn. Niemand minder dan LG zelf verwijst namelijk naar de komst van de LG G7 op zijn Britse website. De fabrikant stelt dat het toestel de Quick Charge 4.0-technologie zal ondersteunen.

LG G7

Quik Charge 4.0 wordt ondersteunt door de Snapdragon 835-chipset, welke dienst doet in vele paradepaardjes die in het afgelopen jaar zijn gepresenteerd. Dit jaar moet de nieuwe Snapdragon 845-chipset voor flink betere prestaties zorgen. De Chipset van 2018 ondersteunt Qualcomm’s Quick Charge 4+-laadtechniek.

Of de LG G7 de allernieuwste of de rappe chipset van afgelopen jaar onder de motorkap krijgt, is momenteel dan ook niet helemaal duidelijk. Fabrikanten kunnen namelijk verschillende tech met elkaar combineren. Quick Charge 4.0 met een Snapdragon 845-chipset en andere hardware onder de motorkap behoort ook gewoon tot de mogelijkheden. Naar verluidt komen we het halverwege maart te weten.

LG G7

Samsung lijkt net als verleden jaar als eerste een smartphone op de markt te brengen met de Snapdragon 845-chipset onder de motorkap. LG lijkt de releasedatum van de LG G7 te hebben uitgesteld naar 20 april. Mogelijk is dat om de Snapdragon 845 te bemachtigen. Tot de presentatie van het toestel blijft het onduidelijk wat de smartphone precies meekrijgt uit Zuid-Korea. We rekenen in ieder geval wel op een dubbele camera achterop met groothoeklens en een voorkantvullend beeldscherm.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden