Vergelijk 2.685.963 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'LG lanceert volgende vlaggenschip in april'

Nieuws 'LG lanceert volgende vlaggenschip in april'
Door ,

Eind februari is elk jaar belangrijk voor zowel fabrikanten als liefhebbers van smartphones. Dit jaar lijkt LG echter geen nieuw vlaggenschip te gaan onthullen tijdens MWC 2018. De fabrikant zou later in maart een eigen presentatie organiseren.

Dit jaar verwachten we nieuwe vlaggenschepen van zo goed als alle smartphonefabrikanten. De Zuid-Koreaanse fabrikant LG is daar één van. LG zou zijn volgende vlaggenschip, dat de LG G6 van afgelopen jaar opvolgt, op 20 april willen lanceren. Een voorafgaande presentatie in maart lijkt dan ook waarschijnlijk. Dat schrijft The Investor, een krant uit het thuisland van de smartphonemaker.

De nieuwe topman van LG's smartphonedivisie, Hwang Jeong-hwan, lijkt beter te willen presteren dan zijn voorganger. LG lanceerde afgelopen jaar de LG G6, welke momenteel met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is aan te schaffen, maar bij release de verouderde Snapdragon 821-chipset meekreeg. LG lijkt dit jaar voor zowel een latere presentatie- als releasedatum te kiezen om een nieuwe chipset te garanderen voor het toestel. De aankondiging van een LG-vlaggenschip tijdens het Mobile World Congress in Barcelona zit er waarschijnlijk niet in.

LG G-serie

Het lijkt dat de LG G-serie niet wordt voortgezet en de 'LG G7' een andere naam meekrijgt. Een presentatie halverwege maart zal duidelijk maken wat het nieuwe vlaggenschip van LG ons gaat bieden. Het toestel wordt verwacht met de bliksemsnelle Snapdragon 845-chipset onder de motorkap, welke ook dienst zal doen in de Amerikaanse Galaxy S9. Samsung lijkt net als afgelopen jaar de eerste fabrikant te worden die de chipset gaat gebruiken in zijn vlaggenschip.

Waarschijnlijk krijgt het nieuwe vlaggenschip van LG een vergelijkbaar ontwerp mee als de LG G6. Een dubbele camera, waarvan één sensor een groothoeklens meekrijgt, is naar verluidt ook aanwezig. Iris- of gezichtsherkenning zijn dit jaar ook geen overbodig overbodige luxe meer. Tot slot verwachten we Android 8.0 Oreo als besturingssysteem. LG zelf heeft nog niks bevestigd en mogelijk gaat de fabrikant traditiegetrouw een smartphone uit de doeken doen tijdens MWC 2018.

(via)

LG G6 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 1000 € 17,50 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 1000 € 21,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 200 1000 € 25,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd onbeperkt 1000 € 27,50 € 0,- Bekijken
Telfort 24 mnd onbeperkt 5000 € 28,50 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 20,00 € 0,- Bekijken
Alle LG G6 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden