Vergelijk 2.685.963 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

‘Apple iPhone SE 2 krijgt glazen achterkant voor draadloos opladen’

Nieuws ‘Apple iPhone SE 2 krijgt glazen achterkant voor draadloos opladen’
Door ,

De nieuwe iPhone SE 2 wordt dit jaar verwacht met een glazen achterkant. Deze achterkant moet het draadloos opladen van de smartphone mogelijk maken. Een foto afkomstig van Weibo toont de achterkant in combinatie met een document.

Uiteindelijk bleek Apple toch aan een opvolger van de iPhone SE te werken. Wanneer het toestel wordt gepresenteerd, is vooralsnog niet bekend. Een rapport uit China verwijst deze week naar de komst van de iPhone SE 2, welke moet worden voorzien van een glazen achterkant. Daardoor kan de midranger van Apple draadloos worden opgeladen. Apple zou ook andere smartphones die dit jaar worden gepresenteerd voorzien van een glazen achterkant en draadloze oplaadmogelijkheid.

iPhone SE 2

Een foto afkomstig van Weibo toont nu dan ook een foto zien van de vermeende achterkanten. Deze zouden toebehoren aan het aankomende SE 2-toestel van Apple. De afbeelding toont de achterkanten die liggen op een document dat verwijst naar de keuze voor glas als materiaal. Als de achterkanten echt zijn krijgt de nieuwe iPhone SE 2 in ieder geval een enkele camera achterop.

iPhone SE 2

Wat precies de specificaties van de iPhone SE 2 zijn, is momenteel nog niet duidelijk. Naar verluidt krijgt het toestel een beeldscherm van tussen de 4 en 4,2 inch. Onder de motorkap moet de A10 Fusion-chipset liggen in combinatie met 2 GB werkgeheugen. Verder krijgt de smartphone waarschijnlijk 32 GB opslagruimte en een 1700 mAH batterij mee. Als besturingssysteem verwachten we niets minder dan iOS 11. Een prijskaartje van tussen de 330 en 380 euro lijkt ook niet onwaarschijnlijk.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden