Vergelijk 3.400.257 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG registreert Icon, Aicon merknamen

Nieuws LG registreert Icon, Aicon merknamen
Door ,

In de Europese Unie heeft LG mogelijke namen voor een nieuwe telefoon geregistreerd. Het gaat hier om de naam 'LG Icon' en varianten.

Gisteren kwamen we te weten dat LG waarschijnlijk niet meer verder gaat met haar bekende G-serie telefoons. Dat wil zeggen, niet meer onder die naam. Niet ontoevallig - of wel? - duikt bij de EUIPO (European Union Intellectual Property Office) nu een setje nieuwe, interessante merknamen op. LG wil dat de termen 'LG Icon', 'LG Aicon' en 'LG Aiconn' in de toekomst bescherm worden.

De omschrijving die LG bij de nieuwe merknaamaanvragen indiende laat weinig ruimte voor speculatie: de LG Icon is een smartphone. Daarmee is natuurlijk niet gezegd dat de opvolger van de LG G6 inderdaad straks onder de naam LG Icon door het leven zal gaan.

Toch is dit een opvallende aanvraag, vooral in het licht van de op handen zijnde 'rebranding' van de bestaande topmodelserie. De aanvraag vind je o.a. HIER.

LG Icon Aicon AiconnLG icon trademark application

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden