Vergelijk 4.156.291 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Alcatel 5 met dubbele selfiecamera wordt eind februari verwacht

Nieuws Alcatel 5 met dubbele selfiecamera wordt eind februari verwacht
Door ,

Een nieuwe smartphone van Alcatel is goedgekeurd door de FCC. Het toestel krijgt een dubbele frontcamera, 18:9-beeldscherm en USB type-C-aansluiting mee. Ook zien we een aantal afbeeldingen van de smartphone.

Dit jaar verwachten we weer een reeks smartphones van het merk Alcatel te zien. Naar verwachting komen de toestellen eind februari in beeld tijdens het Mobile World Congress 2018 in Barcelona. Het jaarlijkse techevenement geeft fabrikanten een kans om nieuwe smartphones te presenteren en dit jaar verwachten we van TCL, de fabrikant van Alcatel-toestellen, de Alcatel 5 te zien. Het toestel is al goedgekeurd door de FCC.

Alcatel 5 Alcatel 5 Alcatel 5 Alcatel 5 Alcatel 5

De goedkoering door de Federal Communications Commission bevestigt het bestaan van de smartphone en indiceert ook dat de presentatie daarvan dicht bij is. Bijbehorende afbeeldingen, welke zijn gepubliceerd door SlashLeaks, tonen nu het toestel, welke een metalen behuizing lijkt mee te krijgen. Voorop zit een dubbele camera en achterop krijgt het toestel naast een camera een vingerafdrukscanner mee.

Alcatel 5

Onder de motorkap van de aankomende smartphone ligt straks een 3000 mAh batterij, welke via een USB type-C-aansluiting is op te laden. Het beeldscherm krijgt volgens de data van het FCC een 18:9-beeldverhouding mee. Verder weten we nog weinig over de Alcatel 5. Geruchten beweren dat het toestel een octa core-chipset van MediaTek onder de motorkap krijgt.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden