Vergelijk 2.589.882 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Bètaversie Oneplus 5T nabij

Nieuws Bètaversie Oneplus 5T nabij
Door , - 1 reactie

Op de Twitterpagina van de Duitse tak van OnePlus wordt aangegeven dat de Android 8.0-bètaversie voor de OnePlus 5T zeer binnenkort zal verschijnen. Na dat de OnePlus 3, 3T en 5 de update naar Android 8.0 Oreo al ontvangen hebben, zal de officiële update naar Oreo begin 2018 beschikbaar komen voor de OnePlus 5T

Ondanks dat de OnePlus 3, 3T en de OnePlus 5 al een zuivere update hebben gehad naar Android 8.0 Oreo, zit de OnePlus 5T nogsteeds op de update te wachten. Er gingen al wel wat roddels rond dat er dit jaar nog een bètaversie uit zou komen voor de 5T. Deze geruchten lijken nu bevestigd door een Duitse tak van het bedrijf die een tweet plaatste waarin stond: 'Kerstmis is voorbij, maar wij hebben nog wel een cadeautje voor jullie! Wat dachten jullie van de Open Bètaversie voor Android Oreo voor de #OnePlus5T!'

 

Ondanks dat er in de tweet staat: 'Open Beta Starts Now' is er tot op heden nog geen bericht van de daadwerkelijke release bètaversie voor de Oneplus 5T. We verwachten wel dat deze versie één dezer dagen beschikbaar zal komen. De 5T-gebruikers hadden eigenlijk gehoopt dat de Oneplus 5T al voorzien was van Android 8.0 Oreo op het moment dat deze op de markt kwam. Het is jammer dat het nieuwste toestel hierin zo ver achterloopt in vergelijking met zijn voorgangers.

Dat ze nu de bètaversie lanceren wil zeggen dat OnePlus bezig is met de laatste details voor de officiële Oreo uitgave. De kans op bugs in een bètaversie is wel groter doordat de software nog niet helemaal geoptimaliseerd is. De bètaversie is ideaal voor techniekfanaten of update-liefhebbers die op het puntje van hun stoel aan het wachten zijn op de update voor hun OnePlus 5T. Voor gebruikers die liever wachten tot de officiële lancering van de update naar Android 8.0 Oreo: hier is ook nog geen specifieke datum voor bekend maar deze wordt begin 2018 verwacht.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden