Vergelijk 3.032.669 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Google Pixel 2 en 2 XL zorgen voor frustraties

Nieuws Google Pixel 2 en 2 XL zorgen voor frustraties
Door ,

Er zijn meerdere problemen rond de Pixel 2 en Pixel 2 XL, waaronder het niet werken van de 3.5mm-jack adapter. Door het aanpassen van een aantal instellingen zou deze adapter wel moeten werken bij de Pixel 2 en 2 XL.

Problemen met bepaalde telefoons zijn niet zeldzaam, maar wanneer een advocatenkantoor samen gaat werken met eigenaren om een massaclaim in te dienen, is het best mogelijk dat de consumenten zich niet volledig aanstellen. In dit geval gaat het om de klachten rondom de Pixel 2 en de Pixel 2 XL van Google. Volgens Google zelf zijn deze problemen niet groter dan ander kinderziektes in nieuwe smartphones.

Zo zijn er, volgens de gebruikers van de genoemde Pixel-telefoons, problemen met het scherm en horen Pixel 2 eigenaren klik- en zoemgeluiden. Google heeft de rare geluiden met een latere update opgelost. Na de update naar Android 8.1 merkte de Pixel 2XL-eigenaren dat het ontgrendelen door middel van de vingerafdrukscanner steeds langer duurde. Al met al beginnen de frustraties bij een aantal gebruikers op te lopen.

3.5mm-jack

Als kers op de taart blijkt dat de bijgeleverde 3.5mm-jack adapter, die je in de usb-c-poort stopt, vaak niet te werken. Deze klachten zijn al bekend vanaf oktober. Er is wel een theorie waarom dit niet werkt. Het heeft te maken met de instellingen rondom het gebruik van de usb-poort. Waarschijnlijk staan de instellingen zo dat de usb-c-poort alleen wordt gezien als oplader, en niet als audio-output. Als je dit aanpast, zou de 3.5mm-jack adapter perfect moeten werken. Let wel op, hiermee kom je in de ontwikkelaarsopties waar je geen andere dingen moet aanpassen wanneer je hier geen kennis van hebt. Je kunt hiermee namelijk schade aanbrengen aan jouw telefoon. 

Je kan bij ontwikkelaaropties komen door te gaan naar instellingen -> systeem -> over de telefoon -> klik 7 keer op het build-nummer (helemaal onderaan). Nu ben je ontwikkelaar. Ga weer terug naar systeem -> opties voor ontwikkelaars -> USB-configuratie selecteren (onder het kopje netwerken). In dit pop-up scherm kan je vervolgens klikken op audiobron. Door deze stappen te doorlopen kan jij weer genieten van je favoriete muziek via jouw koptelefoon.

(via)

Google Pixel 2 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 500 € 25,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 26,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 27,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 2000 € 33,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 33,50 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 150 2000 € 36,00 € 0,- Bekijken
Alle Google Pixel 2 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden