Vergelijk 3.044.840 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Afbeeldingen prachtige Galaxy A8 Plus (2018) gelekt

Nieuws Afbeeldingen prachtige Galaxy A8 Plus (2018) gelekt
Door ,

Samsung onthult binnenkort geen Galaxy A7 (2018) maar wel een Galaxy A8 (2018) en Plus-variant daarvan. Als deze gelekte foto's van de Galaxy A8 (2018) Plus echt zijn dan.

Samsung presenteert binnenkort de nieuwe Galaxy A-lijn van 2018. Ondertussen lijkt de Galaxy A3 (2018) te worden uitgegeven als Galaxy S9 Mini en mogelijk zien we ook geen Galaxy A7 (2018). Gelekte foto's tonen nu namelijk een Galaxy A8 Plus (2018) waardoor een normale variant, een Galaxy A8 (2018), ook waarschijnlijk lijkt. De Zuid-Koreaanse smartphonemaker gaat de toestellijn een vernieuwd ontwerp meegeven dat veel weg heeft van recente Galaxy S-toestellen.

Samsung Galaxy A8+ Samsung Galaxy A8+

De foto's zijn afkomstig van de sociale nieuwssite Weibo en tonen een toestel dat het modelnummer SM-730 meekrijgt. Het beeldscherm vult zo goed als de gehele voorkant. De beeldverhouding lijkt voor dit toestel echter geen 18,5:9 te worden, maar 18:9. Welke beeldverhouding Samsung uiteindelijk meegeeft aan zijn nieuwe Galaxy A (2018)-toestellen zal binnenkort duidelijk worden. De smartphones worden eind deze maand of begin volgend jaar onthuld.

Keuze

Samsung biedt consumenten smartphones uit het topsegment met een groter beeldscherm. Zo kreeg de Galaxy S8 dit jaar een Plus-variant en dat zal voor de aankomende Galaxy S9 niet anders te zijn. Binnen de middenklasse lijkt de smartphonemaker een nieuw onderscheid te willen maken. De Galaxy A8 (2018) en Galaxy A8 Plus (2018) gaan dat naar verluidt mogelijk maken met dezelfde specificaties maar variërende scherm-, batterij- en geheugengroottes.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden