Vergelijk 2.006.691 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony begint met uitrol Android 8.0 Oreo voor Xperia X Performance

Nieuws Sony begint met uitrol Android 8.0 Oreo voor Xperia X Performance
Door ,

Ook de Sony Xperia X Performance krijgt vanaf deze week toegang tot de nieuwste versie van Android 8.0 Oreo. Sony ondersteunt Oreo nu voor vier uitgegeven smartphones.

Eind oktober voorzag Sony de Xperia XZ Premium van de Android 8.0 Oreo-update. Afgelopen weekend voegde de Japanse smartphonemaker de Xperia XZ en Xperia XZs aan het lijstje toe. Nu verschijnt ook de vierde smartphone van de fabrikant in beeld die kan rekenen op de nieuwste Android-versie. Het gaat om de Sony Xperia X Performance, welke meteen de beveiligingsupdate van november meekrijgt.

De update is ongeveer 1,25 GB groot en wordt 'over the air' verspreid. Dat betekent dat de update binnenkort vanzelf beschikbaar komt en kan worden gedownload. Providers testen updates doorgaans nog even voordat ze deze beschikbaar maken voor hun klanten. Maak wel verbinding met wifi als je de update naar Android 8.0 Oreo binnenhaalt.

Sony

Sony is relatief snel met het verspreiden van Android-updates. Tot nu toe hebben naast Google, de uitgever van Android, ook HTC, Nokia en Sony een update klaar staan voor hun vlaggenschepen. Sony ondersteunt met ingang van vandaag Android 8.0 Oreo voor vier van zijn uitgegeven toestellen. Fabrikanten zoals LG, Samsung, Huawei en Lenovo zullen updates naar Oreo binnenkort ook beschikbaar maken. Huawei bracht al wel de Mate 10 Pro uit, welke uit de doos draait op de nieuwste versie van Android.

(via)

Sony Xperia X Performance beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 200 1000 € 10,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 12,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 12,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 1000 € 15,50 € 0,- Bekijken
Alle Sony Xperia X Performance aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden