Vergelijk 2.410.282 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Benchmark verraadt specs onbekende Sony telefoon

Nieuws Benchmark verraadt specs onbekende Sony telefoon
Door ,

In de database van benchmark GFXbench duikt een Sony toestel op met modelnummer H4133. Het om een nog onbekend model, bestemd voor release in 2018.

Afgaande op Sony's gebruikelijke logica, zullen haar telefoonmodellen voor 2018 beginnen met modelcode H. Een tijdje terug vonden we zo al de H4233, en nu duikt een broertje op met rugnummer H4133. Het is de benchmarktest GFXbench die de eerste technische specificaties verklapt.

Zo zien we onder meer dat de H4133 een 5,2 inch FHD scherm heeft, en de Snapdragon 630 processor (want de Adreno 508 GPU). Aan boord is 3GB werkgeheugen, en 24 of zelfs 32GB opslagcapaciteit. Aan de achterkant vinden we een 21 megapixel camera, terwijl je selfies kiekt met een (bijna) acht megapixel sensor aan de voorkant. Het toestel  draaide zijn testrondjes met Android 8.0.0 aan boord.

Om welke toestel het hier precies gaat, en hoe hij gaat heten komen we ongetwijfeld in de komende weken of maanden te weten, als er meer details opduiken van de 2018-lineup van de Japanners.

sony h4133 specs

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden