Vergelijk 3.044.840 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Ming-Chi Kuo: 'Apple komt volgend jaar met drie iPhone X-opvolgers'

Nieuws Ming-Chi Kuo: 'Apple komt volgend jaar met drie iPhone X-opvolgers'
Door ,

De iPhone X lijkt volgend jaar meer dan één opvolger te krijgen. Volgens Ming-Chi Kuo werkt Apple aan drie nieuwe smartphones met een vergelijkbaar ontwerp.

De iPhone X is ondertussen leverbaar in Nederland. Na het premium-vlaggenschip met voorkantvullend 5,8 inch-beeldscherm, werkt de Amerikaanse techgigant achter de schermen aan de volgende iPhones. Als we Ming-Chi Kuo, onze bekend analist van KGI securities, kunnen geloven in ieder geval. Kuo maakt vaker voorspellingen die uitkomen en meent dat Apple volgend jaar met drie nieuwe iPhone-toestellen komt.

iPhone X 2018

Twee van deze toestellen worden volgens Kuo voorzien van een OLED-beeldscherm; het gaat om iPhones met een 5,8 inch- en een 6,5 inch-beeldscherm. Daarnaast zou Apple werken aan een iPhone met een 6,1 inch-LCD-beeldscherm met een lagere resolutie dan de OLED-beeldschermen. Volgens Kuo wordt deze iPhone goed betaalbaar; hij spreekt over een Amerikaans prijskaartje van tussen de 649 en 749 dollar. Omgerekend is dat ongeveer 600 euro. Wat de OLED-iPhones moeten kosten blijft onduidelijk.

Nieuwe iPhone-lijn

De TrueDepth Camera die onder andere geschikt is voor het maken van Animoji en Face ID zal waarschijnlijk op al deze nieuwe iPhones terug te vinden zijn. Als de toestellen daadwerkelijk in productie worden genomen dan. Kuo heeft een goed trackrecord, maar het gaat hier om een gerucht. Wat de nieuwe iPhones precies aan boord krijgen, zal in de loop van komend jaar duidelijk worden. We verwachten de presentatie van nieuwe iPhones in september 2018.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden