Vergelijk 2.438.801 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Komst Galaxy A5 (2018) bevestigt op website Samsung

Nieuws Komst Galaxy A5 (2018) bevestigt op website Samsung
Door ,

Hoewel de komst van de Galaxy A3 (2018) niet zeker is, krijgen we vandaag wel meer duidelijkheid over de Galaxy A5 (2018). Het modelnummer van dit toestel is namelijk door Samsung zelf online gezet.

Samsung gaat naar verwachting begin volgend jaar de nieuwe Galaxy A-serie uit de doeken doen. Tot nu toe hebben we zowel de Galaxy A5 (2018) als Galaxy A7 (2018) in geruchten zien verschijnen. Over een Galaxy A3 (2018) is nog niks bekend, maar mogelijk komt dit toestel naar de markt als Galaxy S9 Mini. Samsung is in ieder geval zeker van een opvolger van de Galaxy A5 (2017), het modelnummer van het nieuwe toestel verscheen vandaag al op de Zuid-Koreaanse website van de fabrikant.

Over de smartphone zelf komen we verder niks te weten. Het toestel wordt verwacht met een voorkantvullend Infinity Display dat beschikt over een beeldverhouding van 18.5:9 en een Exynos 7885-chipset onder de motorkap. Daarnaast krijgt het toestel, uitgaande van een bluetooth-certificatie, de nieuwste versie van Bluetooth 5.0 mee uit de fabriek. Verder verdwijnt de Home-knop. De vingerafdrukscanner moet straks op de achterkant van het toesetl te vinden zijn.

SM-A530

Samsung heeft de smartphone op zijn website gezet met modelnummer SM-A530. De huidige Galaxy A5 (2017) heeft een vergelijkbaar modelnummer, namelijk SM-A520. Mogelijk zien we binnenkort ook een modelnummer van de verwachte Galaxy A7 (2018) opduiken. Als de Galaxy A3 (2018) gewoon onder deze naam naar de markt komt, gaan we dit toestel ook binnenkort zien opduiken. Voorlopig is het afwachten op Samsung's presentatie of verdere bevestigingen van de fabrikant.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden