Vergelijk 2.453.481 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC presenteert in 2018 weer 5 tot 6 nieuwe smartphones

Nieuws HTC presenteert in 2018 weer 5 tot 6 nieuwe smartphones
Door ,

Nieuwe vlaggenschepen van HTC gaan we dit jaar waarschijnlijk niet meer zien. De Taiwanese fabrikant heeft dit jaar indruk gemaakt en hoopt dat volgend jaar weer te doen. HTC komt volgend jaar naar eigen zeggen met vijf tot zes nieuwe smartphones.

De Taiwanese smartphonefabrikant HTC bracht dit jaar vijf nieuwe smartphones op de markt. Volgend jaar kunnen we eveneens rekenen op een beperkt aantal nieuwe toestellen van de smartphonemaker. HTC zegt dat het om vijf of zes nieuwe smartphones gaat. Daarbij zit ten minste één smartphone met een dubbele camera achterop. HTC lanceerde in 2015 al de HTC One M8s met een dubbele camera achterop. De smartphone sloeg echter niet aan bij het grote publiek.

HTC richtte zijn pijlen dit jaar voornamelijk op het midden- en topsegment van de smartphonemarkt. Hoewel de fabrikant het in de afgelopen jaren lastig heeft gehad, zagen we HTC dit jaar weer voet aan de grond krijgen. Dat succes is onder andere te danken aan de HTC U11 met zijn knijpbare behuizing. Ook de knijpbare randen in de behuizing van de Pixel 2-toestellen is een feature die we aan HTC hebben te danken. HTC presenteerde onlangs ook nog de HTC U11 Plus en HTC U11 Life.

Google

HTC is echter niet meer helemaal HTC. De fabrikant maakte afgelopen jaar de Pixel en Pixel XL en heeft naar verluidt dit jaar ook de Pixel 2 gemaakt. Tegelijkertijd werd een deel van HTC overgenomen door techgigant Google, welke zo nog meer controle over zijn Pixel-lijn kreeg. HTC blijft zelf wel smartphones maken. Vijf of zes in het komende jaar dus om precies te zijn. We zijn erg benieuwd wat we in het nieuwe jaar van de fabrikant kunnen verwachten.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden