Vergelijk 3.067.587 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'HTC presenteert op 2 november HTC U11 Plus'

Nieuws 'HTC presenteert op 2 november HTC U11 Plus'
Door ,

HTC presenteerde dit jaar de HTC U11; een indrukwekkend vlaggenschip met een knijpbare behuizing. De Taiwanese fabrikant lijkt begin komende maand een Plus-variant van het toestel te presenteren met een voorkantvullend beeldscherm.

De Taiwanese smartphonemaker HTC bracht eerder dit jaar de indrukwekkende HTC U11 op de markt. Het toestel kenmerkt zich onder andere met zijn knijpbare behuizing en indrukwekkende camera achterop. Begin volgende maand organiseert HTC een nieuw evenement waar het bedrijf tenminste één nieuwe smartphone uit de doeken gaat doen. Het lijkt te gaan om de HTC U11 Plus of de HTC U11 Life. 

HTC U11 Plus evenement

De bovenstaande afbeelding verscheen namelijk gisteren online. Naast de genoemde datum zien we de contouren van een smartphone. De afbeelding doet daarom een aankomende smartphone uit de HTC U-familie vermoeden. Aangezien de HTC U11 Plus wordt verwacht met een voorkantvullend beeldscherm, lijkt de presentatie van dit toestel met vingerafdrukscanner achterop het meest waarschijnlijk te zijn. Naar verluidt krijgt de HTC U11 Plus een 5,99 inch-beeldscherm met dunne schermranden mee.

HTC U11 Plus

Net als de HTC U11 wordt de Plus-variant verwacht met een Snapdragon 835-chipset onder de motorkap. Verder lijkt het toestel 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslagruimte mee te krijgen uit Taiwan. Achterop zal dezelfde 12-megapixelcamera van zijn kleinere broer te vinden zijn en tot slot voorop ook de 8-megapixelcamera.

HTC U11 Life

Naast de HTC U11 Plus lijkt er verder nog een HTC U11 Life op het programma van de fabrikant te staan. Het toestel moet onderdeel worden van het Android One-programma; een smartphone met goede hardware en een kale Android-versie. Dit toestel wordt verwacht met een 5,2 inch-beeldscherm, Snapdragon 630- of 660-chipset, 32 GB opslagruimte, 16-megapixelcamera's en Android 8.0 Oreo. Als energiebron moet het toestel een 2600 mAh batterij meekrijgen. 

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden