Vergelijk 3.379.811 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Zes nieuwe Alcatel-toestellen gelekt

Nieuws Zes nieuwe Alcatel-toestellen gelekt
Door ,

Alcatel lijkt maar liefst zes nieuwe smartphones op de planning te hebben staan. Dankzij onze bekende lekker Evan Blass komen we daar vandaag meer over te weten. Het gaat in ieder geval om één vlaggenschip.

Alcatel heeft dit jaar al flink wat smartphones naar de mark gebracht. Toestellen met de Franse merknaam worden uitgegeven door TCL, de Chinese fabrikant die ook verantwoordelijk is voor smartphones met de merknaam BlackBerry. Alcatel-toestellen worden vaker in bulkhoeveelheden aangekondigd. Dat lijkt volgend jaar wederom het geval. Onze bekende lekker Evan Blass maakte namelijk de zogenaamde ‘top-tier line-up’ van Alcatel wereldkundig.

Alcatel smartphones

Op de afbeelding staan zes aankomende smartphones. Het lijkt om een vlaggenschip en vijf toestellen uit de middenklasse te gaan. Bovenaan staat de Alcatel 5, welke een voorkantvullend beeldscherm lijkt te krijgen. Achterop zien we een enkele camera en daaronder een vingerafdrukscanner. Ook de rand van de behuizing onder het beeldscherm lijkt erg dun te zijn. Verdere hardware en specificaties zijn niet bekend.

De Alcatel 3v en 3x lijken een dubbele camera achterop mee te krijgen. Verder krijgen de toestellen volgens de afbeelding een vingerafdrukscanner achterop. Het scherm van beide toestellen bedekt een groot deel van de voorkant. Hoe groot exact en wat de verhouding tussen het beeldscherm en de behuizing is, valt niet op te maken uit de kleine afbeeldingen. De behuizingen lijken verder van metaal gemaakt te zijn.

Verder zijn er nog de Alcatel 3, Alcatel 3c en Alcatel 1x. Daarvan krijgt de eerste, zoals we op de foto kunnen zien, ook een vingerafdrukscanner achterop. Verder krijgen deze drie toestellen hoogstwaarschijnlijk een lager prijskaartje mee dan hun grotere broers. De behuizing van deze toestellen lijkt ook niet zo stevig te zijn als die van bovenstaande smartphones. Mogelijk gaat het om een plastic behuizing .

Presentatie

Wanneer Alcatel zijn nieuwe toestellen gaat presenteren, is niet duidelijk. Daarnaast gaat het om renders met een lage resolutie. Een erg duidelijk beeld van Alcatel's plannen krijgen we dan ook niet. Mogelijk presenteert TCL, of gewoon Alcatel, zijn nieuwe smartphones tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. De volgende editie trapt eind februari 2018 af.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden