Vergelijk 2.359.319 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia E-serie toestellen in de toekomst op Symbian ^3!

Door ,

Nieuwe toestellen in de Nokia E-serie gaan draaien op Symbian ^3. Waar de nieuwste modellen in deze serie nog op Symbian 9.3 draaien zal dit in de toekomst anders zijn.

Nokia E5Nokia is van plan om nieuwe toestellen uit de de E-serie van een flinke upgrade te voorzien. De Finse fabrikant sprak namelijk uit dat het de ambitie heeft om deze toekomstige modellen uit te rusten met Symbian ^3. Huidige toestellen als de Nokia E75 en E72 moeten het namelijk nog doen met Symbian 9.3.

Hier gaat dus verandering in komen. Nokia verklaart: “The Nokia E Series device portfolio is definitely a priority on Nokia’s technology roadmap. Nokia E Series devices with Symbian ^3 and touch screens will be announced in due time”.

De verwachting is dus dat E-serie modellen die nog aangekondigd moeten worden, op Symbian ^3 gaan draaien. De verwachte Nokia E5 (zie afbeelding) zal hier dus nog niet over beschikken.

Het is niet bekend of de E-serie doorgaat met haar populaire QWERTY-toestellen, het zou ook zomaar kunnen dat er ook hoogwaardige touchscreens gelanceerd gaan worden. De toekomst zal uitwijzen welk effect deze boost zal hebben op de bekende Nokia E-serie!

Bron

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden