Vergelijk 2.709.586 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Eerste Galaxy A5 (2018) render online: 'slanke Galaxy S8'

Nieuws Eerste Galaxy A5 (2018) render online: 'slanke Galaxy S8'
Door ,

Volgend jaar brengt Samsung een nieuwe Galaxy A-lijn naar de markt. Een render van de Galaxy A5 (2018) verschijnt nu online en lijkt verdacht veel op de Galaxy S8.

De Samsung Galaxy A (2017)-lijn wordt volgend jaar wederom vernieuwd. Dit jaar bracht Samsung het voorkantvullende beeldscherm naar zijn vlaggenschepen. Andere fabrikanten brachten deze beeldschermen vervolgens naar de middenklasse. Een opgedoken render van de aankomende Galaxy A5 (2018) toont nu een aankomend Samsung-toestel uit de middenklasse met een voorkantvullend beeldscherm.

Samsung Galaxy A5 (2018) Samsung Galaxy A5 (2018) Samsung Galaxy A5 (2018)

Het zogenaamde Infinity Display van Samsung lijkt dus niet alleen voor vlaggenschepen bedoeld te zijn. Daarnaast toont de render een ontwerp dat veel weg heeft van de Galaxy S8, het eerste toestel van de Zuid-Koreaanse fabrikant dat een Infinity Edge-beeldscherm meekreeg. Of de Galaxy A3 (2018) en A7 (2018) ook deze ontwerpen en het Infinity Edge-beeldscherm meekrijgen, is niet helemaal duidelijk. Naar verwachting geldt dat in ieder geval wel voor de Galaxy A7 (2018).

Samsung

Het betaalbaar maken van het voorkantvullende beeldscherm lijkt op de planning van Samsung te staan. Naar verluidt krijgen de Galaxy A (2018)-toestellen ook een fysieke Bixby-knop mee uit Zuid-Korea. De vingerafdrukscanner gaan we bij deze midrangers in ieder geval nog niet onder het beeldscherm zien. Uitgaande van de render wordt deze onder de camera geplaatst, net als op de Galaxy S8 Plus en zijn kleine broertje.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden