Vergelijk 2.030.670 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Foto gemaakt met Pixel 2 verstopt in Google's webpagina'

Nieuws 'Foto gemaakt met Pixel 2 verstopt in Google's webpagina'
Door ,

Een foto gemaakt met de Pixel 2 of zijn grote broer lijkt nu al online te staan. De afbeelding is afkomstig van Google's website.

Begin volgende maand gaat Google in ieder geval één, waarschijnlijk twee smartphones presenteren. Het gaat om de opvolgers van de Google Pixel en zijn grote broer, de Google Pixel XL. Gisteren verscheen er een foto van een billboard en later een webpagina van de Amerikaanse techfabrikant online. Beide verwijzen naar de onthulling van nieuwe Pixel-toestellen op 4 oktober. Android-fans hebben de webpagina van Google onderzocht en een foto op de site ontdekt.

Pixel 2 photo

Op de foto staan twee koekjes met een kleurrijke verpakking. Het lijkt waarschijnlijk dat deze foto met de Pixel 2 is gemaakt. Ook de EXIF-data van de foto wijst op het vastleggen met een Google-toestel. Welke waarde de foto anders aan de wepagina toevoegt, is niet duidelijk. Een andere mogelijkheid is dat de koekjes verwijzen naar de komst van een aangepaste versie van Android 8.0 Oreo.

Pixel 2

Het nieuwe vlaggenschip van de Android-uitgever wordt verwacht met een voorkantvullend OLED-beeldscherm, Snapdragon 835-chipset en 4 of 6 GB werkgeheugen onder de motorkap. Daarnaast moet de behuizing net als die van de HTC U11 gevoelig worden voor drukverschillen en ook functioneren in ruimte's met stof en water. De camera van de Pixel-toestellen scoorde vorig jaar veel punten. De camera van de Pixel 2 wordt verwacht nog beter te presteren.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden