Vergelijk 3.198.389 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Note 8 nu te koop

Nieuws Samsung Galaxy Note 8 nu te koop
Door ,

Vanaf morgen is de Samsung Galaxy Note 8 in heel Nederland te krijgen. Als je vandaag bestelt, heb je de smartphone met S Pen morgenochtend al in huis. De eerste update is ook al uitgerold.

De Samsung Galaxy Note 8 is vanaf vandaag te koop in Nederland. Bij diverse webwinkels is het toestel direct leverbaar, dus als je de telefoon nu bestelt, heb je hem morgen in huis. De Note 8 is de opvolger van de illustere Note 7. Dat toestel bleek soms spontaan vlam te vatten, wat ervoor zorgde dat Samsung het toestel wereldwijd uit de schappen haalde. Nu is het tijd voor de Note 8, met een introductie die hopelijk minder vlammend is dan zijn voorganger.

Nu al een update

Morgen wordt de Note 8 dus officieel uitgebracht in Nederland, maar het toestel heeft nu al zijn eerste update binnen. Gelukkigen die het toestel al in bezit hebben, zoals GalaxyClub, zagen de update gisteravond binnenrollen. De update, die de beveiligingsupdates voor Android tot en met augustus met zich meebrengt, lijkt vooral te focussen op de camera-software. Ook zijn er wat kleine software-tweaks gedaan, die het toestel vloeiender moeten laten lopen.

De Samsung Galaxy Note 8 is natuurlijk gezegend met een meer dan uitstekende camera. De 12 megapixel-camera is rechtstreeks afkomstig uit de Galaxy S8, en dat is een van de beste smartphone-camera's op de markt. De echte kracht van de Note 8 zit natuurlijk in de stylus. Deze S Pen voegt een sloot aan productiviteit toe aan een toch al multifunctioneel toestel. Dankzij het grote scherm heb je ook altijd goed overzicht.

Meer weten over de Samsung Galaxy Note 8? Ga dan naar de toestelpagina. Of je bestelt het toestel, zodat je zelf kan zien wat het toestel precies inhoudt.

Samsung Galaxy Note 8 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 500 € 26,50 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 28,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 29,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 12 mnd 120 5000 € 57,50 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd onbeperkt 5000 € 44,00 € 15,00 Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 2000 € 37,00 € 24,00 Bekijken
Alle Samsung Galaxy Note 8 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden