Vergelijk 3.413.998 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Samsung onthult volgend jaar een vouwbaar Note-toestel'

Nieuws 'Samsung onthult volgend jaar een vouwbaar Note-toestel'
Door ,

Na een voorkantvullend beeldscherm lijkt een vouwbare smartphone op het programma te staan. Voor Samsung in ieder geval wel. De directeur van het concern sprak zich daar deze week over uit.

Grote fabrikanten zoals Samsung en Apple hebben deze en afgelopen maand hun nieuwe vlaggenschepen gepresenteerd. Hoewel deze toestellen nog niet in de schappen liggen, kijken we alweer uit naar toekomstige presentaties. Wat Apple precies van plan is in de toekomst, is momenteel onduidelijk. Samsung lijkt in ieder geval aan een Galaxy S9 en daarnaast een vouwbare smartphone te werken .

Het is niet de eerste keer dat een vouwbaar Samsung-toestel in het nieuws opduikt. Toch maakte de Zuid-Koreaanse fabrikant niks bekend over deze ontwikkeling en zijn eerdere nieuwsberichten voornamelijk gebaseerd op geruchten. Deze week bevestigde Koh Dong-jin echter de komst van een vouwbare smartphone. Volgens de directeur van Samsung moet het toestel volgend jaar worden onthuld. Samsung presenteerde eerder al wel buigbare OLED-beeldschermen.

Note

Tijdens een launch-evenement van de Note 8 maakte Koh duidelijk dat de fabrikant volgend jaar een vouwbaar vlaggenschip wil presenteren. Ook Bloomberg meldt dat een volgende smartphone uit de Note-serie vouwbaar moet worden. Of de fabrikant volgend jaar de tech en de middelen tot zijn beschikking heeft om een vouwbaar toestel te produceren en aan de man te brengen, zal in de loop van 2018 duidelijk worden. De Note 8 ligt binnenkort ook in de Nederlandse winkels.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden