Vergelijk 2.718.376 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Onbekende Sony smartphone duikt op in benchmark

Nieuws Onbekende Sony smartphone duikt op in benchmark
Door ,

In de database van benchmarktest GFXBench duikt een Sony smartphone op met modelcode H4233. Deze onbekende code, beginnend met H, wijst mogelijk op een toestel van Sony's volgende generatie.

In de benchmarktest GFXBench komen we een Sony toestel tegen met een nog onbekende productcode. Het toestel H4233 laat in ieder geval een eerste set technische specificaties achter. Zo zien we een 6 inch scherm met een 1080p full HD resolutie, en Qualcomm's Snapdragon 630 processor. Er is 4 GB werkgeheugen in de telefoon aanwezig.

De hoofdcamera aan de achterkant heeft een resolutie van 22 megapixel, terwijl de selfiecamera aan de voorkant beschikt over een 16 megapixel sensor. De opslagcapaciteit is wat onduidelijk. GFXBench geeft 43GB aan. Vermoedelijk heeft het toestel dus in totaal 48GB opslag aan boord, of de testsoftware is enorm, zodat er van de 64GB flink wat af wordt gesnoept.

Wel duidelijk is, dat het toestel getest wordt met Android 8.0.0, wat goed aansluit bij andere recente Sony toestellen. Zowel de Xperia XZ1 als de XZ1 Compact draaien op deze versie van het besturingssysteem.

Onder welke naam de H4233 op de markt zal verschijnen is nog niet bekend. De H-aanduiding kan er op wijzen dat het toestel in de planning staat voor 2018.

sony h4233

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden