Vergelijk 2.492.998 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Google Assistant wordt verbeterd

Nieuws Google Assistant wordt verbeterd
Door ,

De slimme assistent van Google wordt nog slimmer. Onder andere vertalen, het beantwoorden van vragen en het verband leggen tussen verschillende vragen gaat de assistent straks nog beter af.

Google onthulde afgelopen week tijdens de Google Developer Days de verbeterde functies van Google Assistant. Google-functies zoals de vertaler worden binnenkort beter geïntegreerd in de AI-assistent. Ook herkent de slimme assistent straks nog beter stemmen en daarnaast wordt de context van gestelde vragen beter begrepen. Nadat je Google in de toekomst groet en de AI-assistent vraagt om je Spaanse vertaler te zijn, herhaalt de assistent alles wat je zegt in het Spaans.

De verbeterde implementatie van de vertaler in Google Assistant is goed nieuws. Zeker tijdens het reizen kan de vertaler snel functioneren. Verder begrijpt de assistent de context van gestelde vragen binnenkort nog beter dan voorheen. Na antwoord te hebben gegeven op de vraag wie er in het voetbalteam van Bayern München spelen, toont de assistent bij de vraag naar een foto van 'Thomas', de Duitse voetbalspeler Thomas Müller. Deze speler maakt onderdeel uit van het team van Bayern München. Google verwijst daarbij naar het eerder gegeven antwoord.

Google Assistant

Stemmen worden straks beter herkend, ook in rumoerige omgevingen. Tot slot zorgen zoekopdrachtenmet de AI-assistent binnenkort voor betere antwoorden dan voorheen. Wanneer de update voor Google Assistant beschikbaar komt, is momenteel niet duidelijk. Mogelijk brengt Google de update als eerste naar zijn aankomende Pixel 2 en zijn grote broer. De nieuwe Google-toestellen worden in oktober verwacht. Google Assistant spreekt voorlopig nog geen Nederlands.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden