Vergelijk 2.007.939 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

‘Moto X4 wordt 2 september gelanceerd’

Nieuws ‘Moto X4 wordt 2 september gelanceerd’
Door ,

Lenovo zal begin komende maand eindelijk de Moto X4 te onthullen. Een poster van de Chinese fabrikant op de Filipijnse Facebook-pagina van Motorola PH doet dat vermoeden. Ook de prijs van de smartphone lijkt al bekend te zijn.

Lenovo’s line-up van 2017 kwam begin dit jaar al in beeld. De Chinese fabrikant heeft dit jaar voornamelijk Moto-toestellen onthuld en na de Moto G5S en Moto G5S Plus staat er nog één noemenswaardige smartphone op het programma. Het gaat om de Moto X4 die naar verluidt op 2 september wordt aangekondigd. Een poster van de Motorola PH Facebook Page doet dat vermoeden.

Moto X4

In de Filipijnen kan men 6 uur’s avonds rekenen op een livestream met twee bekende Filipijnse acteurs. Nadine Lustre en James Reid zullen tijdens de livestream genaamd ‘hellomoto X Jadine FB Live’ hoogstwaarschijnlijk de Moto X4 uit de doeken doen. Het onderschrift hellomoto X doet dat vermoeden. Het toestel wordt verwacht met onder andere een Snapdragon 630-chipset, IP68-certificering, 3000 mAh batterij en dubbele camera achterop.

Prijs en beschikbaarheid

Of de smartphone ook in Nederland op de markt komt, is momenteel niet duidelijk. @HeyAndri meent de Amerikaanse prijs van het toestel al te weten. In een tweet schrijft hij dat de smartphone in twee uitvoeringen op de markt komt met prijskaartjes van omgerekend 292 en 334 euro. Het lijkt om varianten met verschillende hoeveelheden opslagruimte onder de motorkap te gaan.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden