Vergelijk 2.436.434 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Bixby Voice wereldwijd beschikbaar

Nieuws Bixby Voice wereldwijd beschikbaar
Door ,

De digitale spraakassistent van Samsung ondersteunt al een tijdje de Engelse taal en is sinds kort overal ter wereld beschikbaar. Bixby Voice verstaat momenteel naast Amerikaans Engels ook Koreaans.

Samsung neemt geen genoegen met Google Assistant en beloofde zijn AI-assistent dan ook beter te maken dan die van de concurrentie. De Zuid-Koreaanse fabrikant heeft Bixby Voice ondertussen uitgerold naar tweehonderd landen. Daarvoor was Bixby Voice alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en Zuid-Korea. De slimme spraakassistent kan in het Koreaans of Amerikaans Engels worden toegesproken en kan met korte commando's overweg.

Samsung Galaxy S8 Bixby

Smartphones met een fysieke Bixby-knop, zoals de Galaxy S8, Galaxy S8 Plus en de aankomende Galaxy Note 8 kunnen de AI-assistent oproepen door middel van deze knop of wanneer de gebruiker ‘Hi, Bixby’ zegt. De assistent kan momenteel hoofdzakelijk met Samsung-apps overweg. Tegelijkertijd wordt hard gewerkt aan het integreren van Bixby in apps van derde partijen. Bekende apps zoals YouTube, Facebook en Google Maps zijn al met behulp van Bixby aan te sturen.

Bixby

Om met Bixby overweg te kunnen moet je dus Engels spreken. Mogelijk gaat Bixby later ook de Nederlandse taal ondersteunen. Aangezien talen zoals Hindi en Duits behoorlijk wat groter zijn dan onze moedertaal, duurt dat waarschijnlijk nog een aantal maanden. Verder zijn we benieuwd of Samsung vandaag tijdens de presentatie van de Galaxy Note 8 ook nieuwe Bixby-functies gaat aankondigen.

(via)

Samsung Galaxy S8 Plus beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 200 1000 € 25,00 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 26,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 26,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 30,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 150 5000 € 37,00 € 0,- Bekijken
Alle Samsung Galaxy S8 Plus aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden