Vergelijk 3.072.124 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Render van LG V30 lekt uit

Nieuws Render van LG V30 lekt uit
Door ,

De LG V30 is nu echt helemaal uitgelekt. Op Twitter verscheen een render van het toestel, die het van alle kanten in volle glorie laat zien. Er is nu nog maar weinig dat we niet weten van de LG V30.

Over de LG V30 was inmiddels al behoorlijk wat bekend. Zo lekte de prijs al uit, weten we wat voor camera er in het toestel zit en lekte een afbeelding uit de handleiding van de V30 uit. Al met al hadden we al een behoorlijk goed beeld van het toestel, dat op 31 augustus wordt aangekondigd, net voor het begin van de IFA in Berlijn. Daar doet @evleaks nu nog een schepje bovenop.

Voor- en achterkant

Op de uitgelekte render zien we de voor- zij- en achterkant van de nieuwe LG V30. Te zien is dat LG grotendeels de designstijl van de LG G6 aanhoudt, al zijn er wel een paar kleine verschillen. Zo is er aan de voorkant geen LG-logo meer te zien; dat is verhuisd naar de achterkant. Het levert vooral een grotere scherm-bodyratio op aan de voorkant. Aan de achterkant zijn nog wat andere wijzigingen te zien.

LG V30

Zo heeft LG wijselijk de vingerafdrukscanner wat naar beneden geplaatst. Dat zal er ook mee te maken hebben dat de V30 een iets groter toestel is dan de G6. Ook zit de flitser nu niet meer tussen de twee camera's, maar ernaast. Aan de zijkanten zitten alleen nog de volumetoetsen; de vingerafdrukscanner is tevens de aan/uitknop.

Definitieve onthulling dichtbij

Geen verrassend of baanbrekend ontwerp dus, deze V30. Mooi is het natuurlijk wel, maar we waren ook al weg van de LG G6. Het ontwerp werkt duidelijk ook op relatief grotere telefoons (de LG G6 is een tamelijk klein toestel) en dat belooft veel goeds voor de V30. Hoe het toestel in de praktijk bevalt, gaan we op 31 augustus zien, wanneer LG het toestel definitief onthult.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden