Vergelijk 3.212.748 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Komst HTC Mondrian en HTC Mozart bevestigd!

Door , - 1 reactie

HTC bevstigde vandaag de komst van de HTC Mondrian en de HTC Mozart. Beide toestellen hebben een WVGA display en gaan draaien op Windows Phone 7.

HTC bevestigde op haar site dat er sowieso twee nieuwe toestellen uitgebracht gaan worden met Windows Phone 7 als besturingssysteem. Het gaat om de HTC Mondrian en de HTC Mozart.HTC Mondrian

De Mondrian is een smartphone met een WVGA (480 x 800) beeldscherm. Eerder lekte de Mondrian al uit en nu wordt, net als toen overigens, gesproken over een krachtige 1,3GHz Qualcomm QSD8650A Snapdragon processor. Het plaatje dat verscheen zal waarschijnlijk niet deze smartphone betreffen. Het is eerder een concept van een WP7 toestel. De naam Mondriaan is overigens zeer treffend, het is namelijk bekend dat Windows Phone 7 gebruik gaat maken van strakke lijnen en blokken.

Over de HTC Mozart is meer bekend. Het toestel lekte in Australië al uit en het ziet er naar uit dat er een 3.6" WVGA touchscreen op komt en dat standaard WiFi en GPS geïntegreerd is. Daarnaast zou er een 8MP camera komen en een 1GHz processor in zitten. De enige afbeelding van het toestel komt uit Australië.

 

HTC Mozart

Over beschikbaarheid en prijzen is nog geen woord gerept. Hierover zal HTC later in het jaar uitsluitsel moeten geven.

Bron afbeelding

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden