Vergelijk 2.956.161 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Ook onvervalste afbeeldingen LG V30 gelekt

Nieuws Ook onvervalste afbeeldingen LG V30 gelekt
Door ,

Na vlaggenschepen van andere fabrikanten staat nu ook de LG V30 op de foto. Het gaat om meerdere afbeeldingen van de Zuid-Koreaanse smartphone die hun afkomst danken aan een video.

Gisteren lekten foto's van de Galaxy Note 8, Google Pixel 2 en vervolgens ook de achterkant van de iPhone 8. Een paar uur later lekt ook de LG V30 en het lijkt er bijna op dat LG niet achter wil blijven. Renders en geruchten kwamen al voorbij, maar foto's bleven tot nu toe uit. Vandaag verschijnt zowel de voor- als achterkant van LG's nieuwe vlaggenschip meerdere keren in beeld. De foto's zijn afkomstig van de website hitrecord.org en zijn gemaakt met niets minder dan het toestel zelf, de LG V30.

De video in kwestie is ondertussen niet meer online te bewonderen. Dankzij Droid-Life zien we wel een aantal screenshots van de verdwenen video. Daarop is te zien hoe de V30 er straks uit komt te zien. Het toestel krijgt net als de LG G6 een voorkantvullend beeldscherm. Dat beeldscherm lijkt licht gebogen te zijn aan beide zijkanten. Achterop de smartphone zien we een dubbele camera, welke naar verwachting twee verschillende lenzen krijgt.

LG V30 LG V30 LG V30 LG V30 LG V30 LG V30

LG V30

Het nieuwe vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant wordt eind deze maand onthuld. Dat zal op 31 augustus voorafgaande aan de IFA in Berlijn plaatsvinden. Het toestel krijgt naar verluidt een Snapdragon 835-chipset en 4 GB werkgeheugen onder de motorkap. Naar verwachting komt de LG V30 dit jaar ook naar Nederland. Zijn voorganger, de LG V20, was niet in ons land te vinden. LG presenteerde onlangs wel de LG Q6 en LG Q8; het gaat om alternatieven voor de LG G6 en LG V20.

 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden