Vergelijk 2.030.368 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Prototype Google Pixel 2 gefotografeerd

Nieuws Prototype Google Pixel 2 gefotografeerd
Door ,

Een prototype van de Pixel 2 staat op de foto. Het toestel krijgt veel glas mee uit de fabriek en dat kunnen we vandaag bewonderen.

Een anonieme bron heeft nieuws over de aankomende Google Pixel 2. Gsmarena schrijft vandaag over het toestel en toont daarbij twee afbeeldingen van een prototype van Google's nieuwe vlaggenschip. Dat het gaat om een prototype is te zien aan de hoeveelheid stickers achterop de smartphone. Het toestel toont veel overeenkomsten met een eerder gelekte render. De hoeveelheid glas achterop de smartphone is wel wat minder.

Google pixel 2 Google pixel 2

De Pixel 2 krijgt naar verluidt een enkele camera achterop. Op de foto zien we dat het toestel wel een dubbele ledflitser krijgt. Een Laser-autofocus, die de camera van de Pixel 2 moet helpen betere foto's te schieten, is moeilijk te zien op de gelekte foto. Verder meent de bron dat de nieuwe Pixel geen 3,5mm-aansluiting krijgt, maar wel twee stereo-speakers aan de voorkant. Volgens hem of haar ligt de Pixel 2 beter in de hand dan zijn voorgangers.

Pixel en Pixel XL

Google presenteerde afgelopen jaar oktober zijn eerste eigen vlaggenschepen. Hoewel de Pixel en Pixel XL slecht verkrijgbaar zijn in Nederland, weet Google toch indruk te maken met zijn smartphones. In Amerika worden de toestellen deze week in prijs verlaagd en dat duidt op de komst van nieuwe Pixel-toestellen. De Pixel 2 en zijn grote broer worden verwacht met een Snapdragon 835-chipset en een OLED-beeldscherm. Google presenteert naar verwachting in oktober zijn nieuwe paradepaardjes.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden