Vergelijk 2.683.659 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

RED Hydrogen One beelden tonen interessant toestel

Nieuws RED Hydrogen One beelden tonen interessant toestel
Door ,

Fabrikant RED komt met haar eerste toestel en het lijkt erop dat het een kanjer van een toestel gaat worden. De eerste videobeelden laten drie prototypes zien die samen één toestel moeten gaan vormen.

Qua smartphonenieuws gaat het doorgaans over bekende smaken als Samsung, Apple en Huawei maar eens in de zoveel tijd stapt er een nieuwe fabrikant op het strijdtoneel der smartphoneproducenten. RED is zo een nieuweling en bij een nieuwe fabrikant hoort natuurlijk ook een nieuwe telefoon. Dat is in dit geval de Hydrogen One, een indrukwekkende naam die opvolgers lijkt aaan te geven voordat het eerste toestel is gepresenteerd.

De Hydrogen One komt van camerafabrikant RED die doorgaans prijzige camera's produceert die fenomenaal beeld vastleggen. Met die kwaliteiten begint de fabrikant ook aan het smartphone-avontuur. Naast een geweldige camera zou het beeldscherm van de Hydrogen One in staat zijn om haast holografische beelden te laten zien. In een filmpje van YouTuber MKBHD is zijn reactie te zien op het beeldscherm en daarbij is hij duidelijk onder de indruk van wat hij op het scherm ziet.

Het eerste prototype dat MKBHD in zijn handen krijgt toont het uiterlijk van de Hydrogen One. Dit protoype werkt nog niet maar moet wel definitief het uiterlijk van het toestel laten zien. De Hydrogen One krijgt een kevlar behuizing en dat moet ervoor zorgen dat het bereik van het toestel erg goed zal zijn. Daarnaast hebben wij het idee dat het toestel daardoor ook kogelwerend zou moeten zijn. Het tweede protoype toont het holografische scherm. Dat scherm krijgen we helaas niet te zien maar het zal er ongetwijfeld goed uitzien.

Modulaire kanjer

Net als eerder bij toestellen als de Moto Z Play krijgt de Hydrogen One de optie om het toestel uit te breiden met zogeheten add-ons. Dit zien we bij het derde protoype. Deze add-ons zullen bij RED voornamelijk bestaan uit verschillende sensoren en lenzen om ongetwijfeld schitterende beelden vast te leggen. Met een verwacht prijskaartje van meer dan 1000 euro zal de Hydrogen One geen goedkope smartphone worden en vooral vloggers en cinematografen behoren tot de doelgroep.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden