Vergelijk 2.876.600 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Google Daydream nu toegankelijk met Galaxy S8-toestellen

Nieuws Google Daydream nu toegankelijk met Galaxy S8-toestellen
Door ,

De Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus krijgen binnenkort toegang tot Daydream. Het VR-platform van Google was lange tijd niet beschikbaar voor Samsung's vlaggenschepen.

Google onthulde afgelopen jaar oktober zijn VR-platform. Ook Samsung, bekend van onder andere de Galaxy S8 en zijn grote broer, biedt consumenten een platform voor virtuele realiteit. De Zuid-Koreaanse fabrikant biedt zijn gebruikers het Gear VR-platform. De Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus liggen al enige tijd in de winkel en zijn te geschikt voor Gear VR, in combinatie met de benodigde headset. De toestellen ondersteunden nog geen Daydream. Daar komt nu verandering in.

Met de S8 en zijn grote broer krijg je binnenkort toegang tot maar liefst 2 volledige VR-platformen. De ondersteuning voor Daydream komt via een OTA-update naar Samsung's vlaggenschepen. Zodra Daydream beschikbaar is voor jouw S8-toestel kun je de Daydream-app uit de Play Store downloaden. Met behulp van de Daydream View VR-headset krijg je vervolgens toegang tot Google's wereld van virtuele realiteit.

Daydream

App name
Audio en video

Daydream brengt hoge kwaliteit virtual reality (VR) naar Daydream-ready phones

Play Store

Daydream

Voor het gebruik van Daydream lijkt een losse bril van Google nodig te zijn. Of er manieren zijn om met één headset toegang te krijgen tot beide platformen, is momenteel niet duidelijk. Beide headsets worden geleverd met een controller, die onder andere kan worden gebruikt om menu's te bedienen en games te besturen in de virtuele wereld. Daydream biedt toegang tot een aantal VR-uitvoeringen van Google apps, zoals YouTube VR, diverse games en binnenkort WebVR.

Samsung Galaxy S8 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 23,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 24,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 1000 € 26,50 € 0,- Bekijken
Ben 24 mnd 100 2000 € 27,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 150 2000 € 32,00 € 0,- Bekijken
Telfort 24 mnd 150 5000 € 33,50 € 0,- Bekijken
Alle Samsung Galaxy S8 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden