Vergelijk 2.984.937 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Lenovo onthult 'special editions' Moto G5-serie: Moto G5S en G5S Plus

Nieuws Lenovo onthult 'special editions' Moto G5-serie: Moto G5S en G5S Plus
Door ,

De Moto G5 en Moto G5 Plus krijgen een upgrade; de Moto G5S en Moto G5S Plus krijgen net wat meer mee dan hun voorgangers. Naast een aantal specificaties zijn voornamelijk de camera's verbeterd.

Lenovo heeft dit jaar al acht smartphones onthuld uit de Moto-lijn. Fans van toestellen uit de Moto-lijn krijgen binnenkort nog meer keuze. De Chinese smartphonemaker heeft namelijk zojuist de Moto G5S en Moto G5S Plus aangekondigd. Het gaat om speciale uitvoeringen van hun voorgangers; de Moto G5 en Moto G5 Plus. Dat laatste toestel kwam in onze review erg goed uit de bus en Lenovo probeert daar nu nog een schepje bovenop te doen.

moto g5s

Moto G5S

Gisteren publiceerde Roland Quandt al de verwachte Oost-Europese prijzen van de toestellen. De Moto G5S krijgt zoals verwacht een 5,2 inch-beeldscherm. De Moto G5 heeft een 5 inch-beeldscherm. Ook de batterij wordt net iets groter, namelijk 3000 mAh. Verder zijn de camera's verbeterd. Achterop krijgt de Moto G5S een 16-megapixelcamera met Phase Detection Autofocus. De frontcamera wordt voorzien van een groothoeklens met ledflitser. Hardware onder de motorkap blijft grotendeels hetzelfde. Wel krijgt de Moto G5S een volledig metalen behuizing.

moto g5s plus

Moto G5S Plus

De Moto G5S Plus krijgt een 5,5 inch-beeldscherm mee uit de Chinese stal. In tegenstelling tot de Moto G5S krijgt de Plus-variant wel betere hardware dan de Moto G5 Plus. Met 4 GB werk- en 64 GB opslaggeheugen krijg je met de Moto G5S Plus net wat meer werkruimte tot je beschikking. Achterop krijgt de Moto G5S Plus een dubbele 13-megapixelcamera; één monochrome sensor en één RGB-sensor. De chipset en de batterij zijn hetzelfde als die in de Moto G5 Plus. Dit toestel krijgt eveneens een volledig metalen behuizing.

Beschikbaarheid

Over de verwachte prijzen krijgen we vandaag ook meer te weten. Beide smartphones gaan waarschijnlijk minder kosten dan eerder werd aangenomen. De Moto G5S krijgt een prijskaartje van 249 euro. De Plus-variant krijgt naar verluidt een prijskaartje van 299 euro. Beide toestellen worden later deze maand in Europa verwacht.

(via)

Motorola Moto G5S Plus beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 500 € 11,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 13,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 13,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 1000 € 17,00 € 0,- Bekijken
Alle Motorola Moto G5S Plus aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden