Vergelijk 3.073.561 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Nokia 8 gaat 517 euro kosten'

Nieuws 'Nokia 8 gaat 517 euro kosten'
Door ,

De Nokia 8 laat nog zeker twee weken op zich wachten. Toch komen we vandaag al meer over het prijskaartje van het Finse vlaggenschip te weten. Volgens vermeende informatie van Vodafone gaat het toestel 517 euro kosten.

Volgende maand verwachten we de Nokia 8. Het vlaggenschip van HMD Global krijgt naar verluidt de Snapdragon 835-chipset onder de motorkap en gelekte foto's van de het toestel verschenen deze maand al online. Vandaag komen we ook alvast de prijs van de Nokia 8 te weten. Als we uit kunnen gaan van prijsinformatie uit Vodafone's vermeende Roemeense database in ieder geval wel; het toestel moet in het Oost-Europese land 517 euro inclusief btw gaan kosten.

Nokia 8 Vodafone

Zonder btw kost het Finse vlaggenschip straks 434.81 euro. Als we daar 21 procent Nederlandse btw bij optellen, gaat de Nokia 8 straks 526 euro kosten. Met dit prijskaartje kost de Nokia 8 ongeveer evenveel als de OnePlus 5, welke eveneens is voorzien van een Snapdragon 835-chipset en dubbele camera. De Nokia 8 krijgt een dubbele camera achterop. Beide camera's worden voorzien van Zeiss-lenzen.

Nokia 8

HMD Global heeft uitnodigingen verstuurd voor 16 augustus. Halverwege komende maand zal de Finse smartphonemaker dan ook eindelijk de Nokia 8 onthullen. Wanneer het toestel naar Nederland komt, is nog niet bekend. De Nokia 6, welke in februari werd gepresenteerd, ligt nog steeds niet in de schappen. De Nokia 8 wordt verwacht in de kleuren Tempered Blue, Silver, Copper Gold. Naast de Nokia 8 verwachten we later dit jaar de Nokia 9.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden