Vergelijk 4.229.124 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Lenovo presenteert binnenkort K7 Note'

Nieuws 'Lenovo presenteert binnenkort K7 Note'
Door ,

Binnenkort verwachten we een nieuwe smartphone van Lenovo. De Chinese fabrikant publiceerde eerder een video op Facebook die verwijst naar de komst van de K7 Note.

Naast de Moto-lijn werkt Lenovo nog steeds aan smartphones die onder zijn eigen merknaam op de markt verschijnen. De Chinese smartphonemaker werkt naar verluidt toe naar de presentatie van de K7 Note. Het toestel moet de Lenovo K6 Note van afgelopen jaar opvolgen en mikt wederom op het middensegment. Het toestel zal volgens Lenovo een einde maken aan 'gewone prestaties'.

Lenovo Mobile publiceerde eerder een video van de #KillerNote op zijn Indiase Facebook-pagina. Hoogstwaarschijnlijk gaat het om de K7 Note. Aangezien de nieuwe Note een stuk beter moet gaan presteren verwachten we een Snapdragon 625-,652- of Helio X20-chipset onder de motorkap. De K6 Note heeft een Snapdragon 430 onder de motorkap, welke een stuk draait dan de genoemde chipsets.

Lenovo

De Chinese smartphonefabrikant brengt momenteel smartphones uit onder de merknaam Moto en Lenovo. Naar verwachting verschijnen er vandaag nog een aantal toestellen uit de Moto-lijn. Toestellen uit de Lenovo-lijn lijken momenteel minder in beeld te komen dan toestellen uit de Moto-lijn. Lenovo heeft eerder aangegeven smartphones onder beide merknamen te blijven maken. De K7 Note zal waarschijnlijk tussen de 250 en 350 euro gaan kosten. Wanneer het toestel wordt gepresenteerd is momenteel niet duidelijk.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden