Vergelijk 3.033.963 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Moto Z2 Play vanaf begin augustus beschikbaar

Nieuws Moto Z2 Play vanaf begin augustus beschikbaar
Door ,

Vanaf volgende maand komt de Moto Z2 Play beschikbaar. Het toestel ondersteunt Moto Mods en krijgt een prijskaartje van 449,99 euro.

Lenovo presenteerde begin vorige maand zijn Moto Z2 Play. De Chinese smartphonemaker meldt nu dat de vooruitbestellingen van het prachtige toestel met USB type-C-aansluiting tot 6 augustus lopen. Niet lang na deze datum zal de smartphone beschikbaar komen. Het toestel komt naar Nederland met een prijskaartje van 449,99 euro.

Moto Z2 Play Moto Z2 Play Moto Z2 Play

De Moto Z2 Play heeft een 5,5 inch-beeldscherm en draait op een Snapdragon 626-chipset in combinatie met 3 GB werkgeheugen met 32 GB opslaggeheugen of 4 GB werkgeheugen gecombineerd met 64 GB opslagruimte. Het toestel is lichter en dunner dan zijn voorganger, de Moto Z Play. Dat gaat echter wel ten koste van de batterij. Deze heeft dit jaar een capaciteit van 3000 mAh. De accucapaciteit is echter eenvoudig uit te breiden met behulp van een Moto Mod.

Moto Mods

Zowel de Moto Z2 Play als de nog niet gepresenteerde Moto Z2 Force lenen zich aan gebruik in combinatie met Moto Mods. Met behulp van deze Mods kun je je smartphone onder andere voorzien van een hoesje met ingebouwde batterij en de mogelijkheid tot draadloos laden. Verder zijn er camera-mods, speaker-mods en een gamepad-mod, waarmee je een recent Moto Z-toestel verandert in een mobiel game-apparaat.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden