Vergelijk 3.075.313 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Opvolgers Pixel-toestellen krijgen Always-On-beeldscherm'

Nieuws 'Opvolgers Pixel-toestellen krijgen Always-On-beeldscherm'
Door ,

De Pixel-toestellen van afgelopen jaar krijgen twee opvolgers. Daar lijkt het in ieder geval wel op. De smartphones van Google worden begin oktober onthuld.

In oktober moeten de nieuwe Pixel-toestellen van Google op het toneel verschijnen. Naar verwachting doen deze dat met de nieuwste versie van Android 8.0. We lazen deze week al over het voorkantvullende beeldscherm van beide Pixels en over de mogelijkheid dat HTC tenminste één van de toestellen gaat voorzien van een knijpbare behuizing; een feature die we al kennen van de HTC U11. Met nog een kleine 3 maanden te gaan voordat beide toestellen worden gepresenteerd, lezen we vandaag meer over het beeldscherm.

Dat beeldscherm moet een OLED-beeldscherm worden. Google deed naar verluidt eerder dit jaar een flinke investering in de OLED-beeldschermproductie van LG en zou de beeldschermen voor de komende Pixels dan ook uit Zuid-Korea halen. Het beeldscherm moet de Always-On-functie krijgen. Kort samengevat worden meldingen en belangrijke informatie altijd weergegeven op het beeldscherm, ook terwijl het toestel is vergrendeld of de rest van het beeldscherm is uitgeschakeld. De batterij blijft daarbij zo goed als onbelast.

Nieuwe Pixels

De Pixel en Pixel XL van afgelopen jaar maakten een einde aan het Nexus-tijdperk. Google kreeg daarna meer controle over het ontwerp van zijn smartphones en de tweede generatie Pixels zetten, zoals we in de render zagen, daarop voort. Beide Pixel-toestellen worden verwacht met een Snapdragon 835-chipset onder de motorkap en een camera die nog beter moet presteren dan die van zijn voorgangers. Begin oktober zal duidelijk worden wat de nieuwe Pixels ons precies te bieden gaan hebben.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden