Vergelijk 3.064.028 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Specificaties Moto X4 verschijnen op GFXBench

Nieuws Specificaties Moto X4 verschijnen op GFXBench
Door ,

Over twee weken gaat Lenovo nieuwe smartphones onthullen. De Moto X4 is daar hoogstwaarschijnlijk onderdeel van. We zien het toestel vandaag al in een benchmark opduiken.

Dankzij Gsmarena weten we vandaag al meer over de aankomende Moto X4. Als de gegevens uit de benchmark daadwerkelijk aan het genoemde toestel toebehoren dan. De benchmark van GFXBench toont specificaties van een toestel met modelnummer XT1789. De smartphone wordt naar verluidt later deze maand gepresenteerd in combinatie met de Moto Z2 Force, Moto G5S en Moto G5S Plus.

Moto X4

De Moto X4 wordt verwacht met een 5,2 inch-beeldscherm, maar uit de benchmark blijkt dat het toestel een 5 inch-paneel krijgt. Onder de motorkap ligt een Snapdragon 630-chipset, welke samen met 3 GB werkgeheugen verantwoordelijk is voor het rekenvermogen van de smartphone. Mogelijk verschijnt de Moto X4 in bepaalde landen met 4 GB werkgeheugen op het toneel. Verder vinden we straks een 12-megapixelcamera achterop en een 16-megapixelcamera voorop.

Moto X4

Op 25 juli zal Lenovo een aantal nieuwe toestellen onthullen. Of de Moto X4 daar onderdeel van is, zal over twee weken duidelijk worden. Het toestel volgt de Moto X van 2014 op en zal draaien op de nieuwste versie van Android 7.1 Nougat. Naar verwachting gaat de Moto X4 net wat meer kosten dan de Moto G5 Plus, welke momenteel voor 255 euro over de toonbank gaat.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden