Vergelijk 3.385.701 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Lenovo presenteert 25 juli Moto Z2 Force en Moto G5s+

Nieuws Lenovo presenteert 25 juli Moto Z2 Force en Moto G5s+
Door ,

De laatste smartphones uit de Moto-lijn zijn nog niet onthuld. Daar komt eind deze maand verandering in; dan organiseert Lenovo namelijk een Moto-evenement waar ten minste twee smartphones worden gepresenteerd.

De line-up van Lenovo's complete Moto-lijn is al een tijdje bekend. Ondertussen wachten we nog op de presentatie van de Moto Z2 Force, Moto X4, Moto G5s en Moto G5s+. Deze toestellen lijken eind deze maand eindelijk te worden onthuld. Op 25 juli organiseert Lenovo namelijk een Moto-evenement. De Moto Z2 Force en Moto G5s+ worden in ieder geval op deze datum gepresenteerd. Dat blijkt nu uit informatie afkomstig van VentureBeat en de Chinese website van Motorola.

Moto Z2 Force

Moto Z2 Force

De Moto Z2 Force is het vlaggenschip uit de Moto-lijn van Lenovo. Met een Snapdragon 835-chipset en QHD-beeldscherm van 5,5 inch doet het toestel straks niet onder voor smartphones van de concurrentie zoals de LG G6 en HTC U11. Tegelijkertijd zijn Moto Z-toestellen geschikt voor zogenaamde Moto Mods; Lenovo presenteerde daar eerder in Ghana al een aantal nieuwe van, waaronder een 360-graden-camera-mod.

Moto G5s+

De Moto G5s+ of Moto G5S Plus, moet de Moto G5 Plus opvolgen. Dit toestel moet het met een volledig metalen behuizing, groter beeldscherm en dubbele camera achterop net wat beter doen dan zijn voorganger, welke al enige tijd beschikbaar is in Nederland. Met de Moto G5s+ kunnen foto's straks worden voorzien van het zogenaamde bokeh-effect. Ook selfies worden scherper dankzij een betere frontcamera met 8-megapixels. Naast de Moto G5s+ staat er ook een Moto G5s op het programma.

Beschikbaarheid

Tot slot heeft Lenovo nog een Moto X4 in de pijplijn zitten. Dit toestel wordt verwacht met een dubbele camera en zal naar verwachting tijdens de presentatie van bovenstaande toestellen worden onthuld. Wanneer de genoemde smartphones in de schappen liggen is momenteel niet duidelijk. Lenovo doet dat over het algemeen vrij snel. De kans bestaat dan ook dat de smartphones nog voor het einde van de zomer in Nederlandse winkels te vinden zijn.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden