Vergelijk 3.477.333 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Gespot: Sony G8441 met Snapdragon 835-chipset en Android 8.0

Nieuws Gespot: Sony G8441 met Snapdragon 835-chipset en Android 8.0
Door ,

Sony biedt een aantal toestellen aan in Nederland. Na de Xperia XZ Premium is het tijd voor een nieuw vlaggenschip, namelijk een smartphone met de codenaam Sony G8441.

Eerder deze week schreven we al over het verwachte Sony-toestel met een randloos beeldscherm. Vandaag zien we een AnTuTu benchmark opduiken van een toestel dat luistert naar de naam Sony G8441. De benchmark is enigzins vreemd te noemen; naast een razendsnelle Snapdragon 835-chipset en Android 8.0 moet het toestel beschikken over een beeldscherm met HD-resolutie en 8-megapixelcamera's voor- en achterop.

AnTuTu Sony G8441

Een combinatie van de nieuwste Snapdragon-chipset en een beeldscherm met een resolutie van 720 bij 1280 pixels lijkt onwaarschijnlijk. Mogelijk gaat het om een fout in de benchmark. De smartphone zal dan naar verwachting ook een beeldscherm met een hogere resolutie krijgen dan de getoonde HD-resolutie. Specificaties zoals 4 GB werkgeheugen en 32 GB opslaggeheugen kunnen zich wel met toestellen van de concurentie meten. Verder moet Android 8.0 nog gepresenteerd worden. Google doet dat naar verwachting na de zomer.

Japans vlaggenschip

Een website van een Poolse retailer verklapte al de mogelijke prijs van het Sony-toestel. De smartphone moet volgens de site ongeveer 650 euro gaan kosten. Naar verwachting wordt het nieuwe vlaggenschip van Sony gepresenteerd tijdens de IFA in Berlijn. De Japanse smartphonemaker geeft op 31 augustus een presentatie in de Duitse hoofdstad.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden