Vergelijk 3.327.756 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Lenovo verstuurt uitnodiging voor evenement op 25 juli

Nieuws Lenovo verstuurt uitnodiging voor evenement op 25 juli
Door ,

Eind deze maand doet Lenovo nieuwe Moto-toestellen uit de doeken. Uitgaande van een verstuurde uitnodiging in ieder geval wel. We wachten ondertussen nog op de presentatie van onder andere de Moto Z2 Force, Moto X4 en Moto G5s+.

Lenovo heeft dit jaar al een aantal smartphones uit de Moto-lijn aangekondigd. De Moto G5 en Moto G5 Plus zijn al enige tijd beschikbaar en recent kwamen ook toestellen zoals de Moto E4, E4 Plus en Moto C Plus naar Nederland. Welke toestellen op het programma van Lenovo staan, werd eerder dit jaar al duidelijk; een gelekte dia uit een presentatie toonde de complete line-up voor alle Moto-smartphones die we dit jaar zullen zien verschijnen.

De Chinese uitgever van de Moto-serie heeft nu een uitnodiging de deur uit gedaan. Op 25 juli vindt in New York een evenement plaats, waar de fabrikant hoogstwaarschijnlijk zijn nieuwe smartphones presenteert. Uit het gifje, met een tunnel die oplicht in het rood, wordt niet duidelijk om welke smartphones het precies gaat. The Verge publiceerde het gifje gisteren met de hashtag #hellomotoworld.

Moto-toestellen

Toestellen die mogelijk gepresenteerd worden zijn de Moto Z2 Force, Moto X4, Moto G5s en Moto G5s+. De rode kleur in de bewegende afbeelding doet de onthulling van het eerstgenoemde toestel vermoeden; de Moto Z2 Play ligt binnenkort in de schappen en wordt verpakt in een rood doosje. Lenovo presenteerde onlangs in het Afrikaanse land Ghana een aantal nieuwe Moto Mods; opklikbare modules die geschikt zijn voor toestellen uit de Moto Z-lijn. Verder wordt een ander toestel, de Moto X4 dit jaar verwacht met een dubbele camera achterop en metalen behuizing. De Moto G5s en G5s+ zijn de verbeterde varianten van de huidig beschikbare Moto G5 en zijn grote broer.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden