Vergelijk 3.298.597 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nieuwe Moto Mods: Van Moto Z tot Marshall-speaker en 360-graden-camera

Nieuws Nieuwe Moto Mods: Van Moto Z tot Marshall-speaker en 360-graden-camera
Door ,

Lenovo's aankomende Moto Z-toestellen ondersteunen de zogenaamde Moto Mods. Afgelopen maand werden al een aantal nieuwe varianten van deze opklikbare modules gepresenteerd.

Lenovo timmert hard aan de weg met zijn dochteronderneming Moto. Tijdens een evenement in het Afrikaanse land Ghana werden een aantal dagen geleden nieuwe Moto Mods gepresenteerd. Dit zijn opklikbare toevoegingen voor toestellen uit de Moto Z-lijn van Lenovo. Het gaat om zes nieuwe Mods; naast een 360-graden-camera komen er, als alle gegevens kloppen, een cameramodule, actiecameramodule, twee mods met de merknaam Marshall en een digitale TV-ontvanger beschikbaar.

Moto Mod 2017 Moto Mod 2017 Moto Mod 2017

Cameramodules

Het gaat om drie nieuwe cameramodules. Allereerst is er de 360-graden-cameramodule; met deze Moto Mod kan een Moto Z-toestel, zoals de naam doet vermoeden, 360-graden-video's opnemen. Leuk voor onder andere sociale media en vakantiefoto's. Dan is er de 'DSLR Mod'. Met deze Mod transformeer je je smartphone in een 'spiegelreflexcamera'. Toch ontbreekt zowel de spiegel als de camerasensor van de genoemde camera en gaat het hoogstwaarschijnlijk om een opklikbare zoomlens. Tot slot is er de Action Mod, waar verder weinig over bekend is. Vermoedelijk gaat het om een draaibare cameramodule die met behulp van een groothoeklens beelden schiet van actiemomenten.

Moto Mod 2017 Moto Mod 2017 Moto Mod 2017

Overige Mods

Verder zijn er twee Moto Mods met de merknaam Marshall gepresenteerd. Het gaat om de ROKR Mod en de Studio Mod. De eerste is een opklikbare speaker, waarmee je je smartphone in een luidspreker kunt veranderen. De Studio Mod voegt een microfoon van hoge kwaliteit toe aan je Moto Z-toestel. Zo neem je de studio dus ook mee naar buiten. Marshall maakt al jaren kwalitatieve audioapparatuur en gitaarversterkers; de merknaam van het Britse bedrijf siert de Moto Mods dan ook zeker.

Verder is de DirecTV Mod niet interessant voor Europese gebruikers. De Mod maakt het mogelijk om digitale TV te ontvangen op je smartphone. Voorafgaande aan de presentatie van de nieuwe Moto Mods, verschenen er onder meer al de Moto GamePad, een speaker, beamer, camera met xenon-flitser en optische zoom. Ook een Mod met ingebouwde batterijmodule zagen we al eerder verschijnen. Een aantal Moto Mods zijn verkrijgbaar in Nederland en Lenovo presenteert binnenkort zijn nieuwe Moto Z-toestellen. Het gaat om de Moto Z2 Play en Moto Z2 Force.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden