Vergelijk 2.474.159 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Randloos vlaggenschip van Sony verwacht tijdens IFA Berlijn

Nieuws Randloos vlaggenschip van Sony verwacht tijdens IFA Berlijn
Door ,

Sony werkt volgens geruchten aan een nieuw vlaggenschip. Het toestel krijgt, als deze geruchten kloppen, een voorkantvullend beeldscherm van 6 inch.

LG en Samsung hebben al smartphones in de schappen liggen met bijzonder dunne schermranden. De LG G6 vult met zijn beeldscherm met een 18:9-beeldverhouding bijna de complete voorkant van het toestel. Ook de Galaxy S8 en zijn grote broer, de Galaxy S8 Plus, beschikken met hun Infinity Edge-beeldschermen over een zo goed als voorkantvullend beeldscherm. Randen aan de boven- en onderkant zijn op beide Zuid-Koreaanse toestellen echter nog steeds aanwezig. Sony presenteert naar verwachting tijdens de IFA een smartphone met nog dunnere schermranden.

Sony Flagship

Op Weibo, een Chinees sociaal netwerk, verscheen eerder een foto van het verwachte Sony-toestel met deze dunne schermranden. Na de Xperia XZ Premium, welke is voorzien van een 4K-beeldscherm, lijkt het binnenkort tijd te zijn voor een nieuw vlaggenschip van Japanse origine. Het toestel moet dit keer een 6 inch-beeldscherm krijgen met een resolutie van 2160 bij 1080 pixels. Een 2:1-, of 18:9-beeldverhouding dus. 

Vlaggenschip

Over de specificaties van het toestel is verder weinig bekend. Toch wordt het toestel volges de bron al gefabriceerd. Als het daadwerkelijk om een vlaggenschip gaat, zal de Snapdragon 835-chipset waarschijnlijk onder de motorkap van het verwachte Sony-toestel te vinden zijn. De bron spreekt over een lancering van het toestel tijdens de IFA in Berlijn. Het techevenement gaat dit jaar 1 september van start. Tot deze datum houden we het toestel in de gaten.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden